Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

Megadeth-vertical
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
 » Интервю
02 Юни, 2024
Мариетта Милошева: „Изкуственият интелект: време е за нови възможности, а не за паника"ИИ може да анализира големи количества данни и да открива сложни връзки и закономерности, което често е трудно или невъзможно за човек. Това позволява решаването на сложни проблеми в области като наука, медицина, финанси и др.

 » Интервю
21 Май, 2024
Д-р Мартин Йорданов: „Спортът е най-доброто средство в борбата срещу наркотиците”Д-р Мартин Йорданов е председател на академия „Том и Джери”. Завършва магистратура „Физическо възпитание в предучилищна възраст“ в Национална спортна академия „Васил Левски“. Придобива образователна и научна степен „доктор“ в СУ „Св. Климент Охридски“.

 » Интервю
07 Май, 2024
Петър Клисаров: Предлагаме цялостно преобразуване на системата за държавно управлениеНие не сме лидерска партия, а визионерска

 » Интервю
30 Яну, 2024
Елина Янева: Най-често допусканите грешки при ремонта на дома са свързани с лошо планиране или липса на таковаВсеки наш интериорен проект е различен – така, както всеки човек има свои индивидуални особености като личност, разбирания, възприятия и потребности.

 » Интервю
13 Сеп, 2016
Йордан Детев: “Ролите на Николай Гяуров са приключение в света на операта”От 26 до 28 август тази година родният град на прочутия български оперен бас Николай Гяуров стана домакин на 6-тото издание на Международния фестивал на музикалния филм. По този повод се срещнахме и разговаряхме с организатора на фестивала г-н Йордан Детев.

 » Интервю
30 Май, 2015
Вен-Шинг Хо и Оучул Хуонг: “Танцьорката на такао” разказва за феномена животФилмът "Takao Dancer" стана носител на наградата “Най-добър чужд филм” на VIII-ия филмов фестивал за наследство “Идоли”. Трагичен любовен триъгълник комбинира мелодрама с криминална история.


Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info