We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Сезон 15 ще е финален за тв сериала "Свръхестествено"
 
02 Апр, 2019
Сезон 15 ще е финален за тв сериала "Свръхестествено"Епизодите разказват историята на братята Сам и Дийн Уинчестър, чиято майка загива в мистериозен инцидент. Джон Уинчестър, баща на братята, ги научава как да се борят със свръхестествените сили около тях.

  Звездите на тв сериала "Свръхестествено" ("Supernatural") Дженсън Екълс, Джаред Падалеки и Миша Колинс обявиха официално, че сезон 15 ще е финален за шоуто. "Свръхестествено" води началото си от далечната 2005 г.

  Миша Колинс в ролята на ангела КастиелОт сезон 14 на "Supernatural", който върви в момента по тв канала CW остават още 4 епизода. Новите 20 епизода от последния сезон на сериала ще стартират през есента на 2019 г. и ще приключат през пролетта на 2020 г. 

  "Свръхестествено" разказва историята на братята Сам и Дийн Уинчестър, чиято майка загива в мистериозен инцидент. Джон Уинчестър, баща на братята, ги научава как да се борят със свръхестествените сили, които властват в цяла Америка. Когато Джон изчезва, братята Сам и Дийн поемат на кръстоносен поход, за да го открият. Пътуването им ги изправя срещу могъщи врагове, не всички от които са от този свят...

  Решението за заснемане на финален сезон на сериала е на самите актьори. Според Екълс и Падалеки, които изпълняват ролите на братята Уинчестър в миналото е имало няколко подходящи момента за епилог на приключенията им, но поради една или друга причина те са били пропускани. Актьорите са на мнение, че е дошло време да се сложи подобаващ край на 15-годишната сага.

  Тъй като много тв шоута приключват с отворен край или въобще не се завършват заради отказ на студиото, което ги снима да ги продължи, това може би е най-добрият изход за "Свръхестествено", добавят актьорите.


прочитания: 1985

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info