We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Натали Портман изпълнява главната роля в sci-fi трилъра "Анихилация"
 
07 Яну, 2018
Натали Портман изпълнява главната роля в sci-fi трилъра "Анихилация"Романът е публикуван през 2014 г. Сюжетът му разказва за Зона Х, откъсната от останалата част от света в продължение на десетилетия. Тук природата е унищожила всякакви следи от човешката цивилизация.

  Компаниите Paramount Pictures и Skydance публикуваха официален постер на своя нов sci-fi трилър "Анихилация" ("Annihilation"). Режисьор на филма е Алекс Гарланд, известен с хита от 2015 г. "Ex Machina: Бог от машината".

  АнихилацияФутуристичната готик хорър адаптация "Анихилация" е заснета по първата част от трилогията "Съдърн Рийч" на американския писател-фантаст Джеф Вандърмиър. Поредицата е носител на най-престижните награди за научна фантастика "Хюго и Небюла". Главните роли във филма изпълняват Натали Портман, Дженифър Джейсън Лий и Оскар Айзък. Лентата излиза премиерно на голям екран на 23 февруари 2018 г.

  Романът "Анихилация" е публикуван през 2014 г. Сюжетът му разказва за Зона Х, откъсната от останалата част от света в продължение на десетилетия. Тук природата е унищожила всякакви следи от човешката цивилизация. През годините в Зона Х са изпратени 11 изследователски експедиции, всички неуспешни. Тези от членовете им, които са успели да се завърнат извършват самоубийство или полудяват.

  Ред е на експедиция № 12. Групата е съставена от 4 жени - антрополог, биолог, геодезист и психолог. Тяхната мисия е да съберат проби от Зона Х, които да донесат за изследване в лабораторни условия. Това обаче няма да е толкова лесно - експедиция 12 ще се натъкне на животински форми, каквито човешкото въображение не може дори да възприеме...

  Компанията Paramount Pictures разкри, че е закупила правата за филмиране на цялата трилогия на Джеф Вандърмиър. Поредицата включва книгите "Анихилация", "Агенцията" и "Приемане".


прочитания: 2142

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info