We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Дейвид Финчър ще заснеме продължението на "Z-та световна война"
 
01 Май, 2017
Дейвид Финчър ще заснеме продължението на "Z-та световна война"Главната роля във филма отново ще изпълни звездата Брад Пит. Дейвид Финчър и Брад Пит вече работиха заедно във филмите "Боен клуб", "Седем" и "Странният случай с Бенджамин Бътън".

  Американският режисьор Дейвид Финчър ще заснеме секуела на зомби-апокалиптичната лента "Z-та световна война" ("World War Z"). Информацията предаде изданието Empire.

  Дейвид ФинчърГлавната роля във филма отново ще изпълни холивудската звезда Брад Пит, който участваше и в първата част. Актьорът, който освен това продуцира франчайза лично е отправил покана към Финчър да режисира проекта.

  За момента премиерната дата на "Z-та световна война 2" не е известна. Първоначално премиерата на филма бе предвидена за юни 2017 г., но началото на снимките бе отложено с близо година заради бракоразводния процес на Брад Пит с актрисата Анджелина Джоли.

  Постапокалиптичната лента "Z-та световна война" бе заснета по едноименния роман на Майкъл Брукс. Филмът излезе по екраните през 2013 г. В продукцията Брад Пит изпълнява ролята на бившия сътрудник на ООН Джери Лейн, който се опитва да предотврати нашествие от зомбита в световен мащаб. "Z-та световна война" се превърна в най-успешния финансов проект в кариерата на Брад Пит, след като донесе приходи от над 540 млн. долара.

  Дейвид Финчър и Брад Пит вече работиха заедно във филмите "Боен клуб", "Седем" и "Странният случай с Бенджамин Бътън". Финчър е известен като режисьор на мрачни психологически творби, сред които се открояват "Зодиак", "Играта", "Момичето с драконовата татуировка" и др.


прочитания: 2468

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info