We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Сериалът "Мъглата" по Стивън Кинг с първи официален трейлър
 
13 Апр, 2017
Сериалът "Мъглата" по Стивън Кинг с първи официален трейлър“Мъглата” описва опитите на жители на малко градче в щата Мейн да оцелеят след ужасна буря, която носи падането на странна мъгла. В Мъглата бродят страховити създания.

   Мъглата / The MistТв каналът Spike публикува в YouTube канала си първи трейлър на сериала "Мъглата" ("The Mist"). Епизодите са заснети по класическата едноименна повест на Стивън Кинг, издадена през 1980 г.

   Самият Стивън Кинг е одобрил проекта и ще участва като един от сценаристите на сериала. Премиерата на "Мъглата" ще бъде на 22 юни 2017 г. В главните роли участват Алиса Съдърланд (тв сериалът "Викинги"), Исая Уитлок-младши, Бил Кар и Гас Бирни.

   “Мъглата” на Стивън Кинг описва опитите на жители на малко градче в щата Мейн да оцелеят след ужасна буря, която носи падането на странна мъгла. В Мъглата бродят ужасяващи създания от праисторическата ера, от които група отчаяни хора търси убежище в местен супермаркет...

   През 2007 г. режисьорът Франк Дарабонт засне филм по творбата. Главните роли в него изпълниха Том Джейн и Лори Холдън. Оригиналната повест на Стивън Кинг служи за вдъхновение и на популярни видеоигри като “Сайлънт Хил” и “Халф-Лайф”.
прочитания: 2439

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info