We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Джак Никълсън приключи актьорската си кариера
 
18 Яну, 2017
Джак Никълсън приключи актьорската си кариера79-годишният Джак Никълсън е един от най-големите актьори и режисьори в историята на киното. Той е номиниран 12 пъти за награда “Оскар” и 3 пъти става носител на златната статуетка.

Американският актьор Джак Никълсън повече няма да се снима във филми. Това заяви неговият близък приятел и също известен актьор Питър Фонда в интервю за изданието The Sun.

Полет над кукувиче гнездо“Мисля, че Джак вече е пенсионер”, заяви Фонда. Той добави, че не знае каква точно е причината за решението на Никълсън.

Последният до момента филм, излязъл на голям екран, с участието на Джак Никълсън е комедията “Как да разбера?” (“How Do You Know?”). Лентата, в която участват още Рийз Уидърспуун, Пол Ръд и Оуен Уилсън имаше официална премиера през декември 2010 г.

79-годишният Джак Никълсън е един от най-големите актьори и режисьори в историята на киното. Той е номиниран 12 пъти за награда “Оскар” и 3 пъти става носител на златната статуетка. Никълсън печели 3 награди BAFTA и 7 “Златни глобуса”. В своята 60-годишна филмова кариера той участва в ленти, превърнали се в златни класики, също като самия него – “Полет над кукувиче гнездо”, “Сияние”, “Китайски квартал”, “Батман”, “Колкото толкова”, “Вълк” и мн. др.


прочитания: 2277

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info