We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Уди Харелсън ще участва във филма за младия Хан Соло
 
04 Яну, 2017
Уди Харелсън ще участва във филма за младия Хан СолоУди Харелсън и преди е играл във фантастични продукции. Той изпълни ролята на ментора Хеймич Абърнати във всичките четири филма от хитовия франчайз “Игрите на глада”.

Актьорът Уди Харелсън води преговори за участие в предстоящия филм от вселената на “Междузвездни войни”, посветен на младия Хан Соло. Информацията предаде изданието Variety. Ролята на Харелсън ще е на ментор, който обучава знаменития герой в началото на кариерата му.

Хилядолетният сокол - корабът на Хан СолоВ бъдещата лента ще участват още Алден Еренрайх (“Аве, Цезар”) като Хан Соло, Доналд Гловър (“Атланта”) и звездата от тв сериала “Игра на тронове” Емилия Кларк. Режисьори на филма за Хан Соло ще са Фил Лорд и Крис Милър. Официалната премиера по кината е предвидена за 25 май 2018 г.

Автори на сценария ще бъдат Лорънс Каздан и Джон Каздан, като историята ще се фокусира върху това как младият Соло се превръща в контрабандист и крадец. Прочутият му партньор Чубака също ще бъде част от филма.

Уди Харелсън и преди е играл в научнофантастични продукции. Той изпълни ролята на друг ментор – Хеймич Абърнати, във всичките четири филма от хитовия франчайз “Игрите на глада”. През лятото на 2017 г. ще го гледаме и във “Войната за планетата на маймуните”.

прочитания: 2020

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info