We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Ужасът от каналите дебне отново в “То” на Стивън Кинг
 
29 Дек, 2016
Ужасът от каналите дебне отново в “То” на Стивън Кинг“То” на Стивън Кинг ще излезе по кината в две части. Първият филм ще разкаже историята на главните герои като деца, докато втората ще покаже сблъсъка им с Пениуайз Клоуна като възрастни.

Новата адаптация на класическия роман на ужаса “То” (“It”) на Стивън Кинг ще бъде продуцирана от компанията New Line Cinema и в момента се намира в етап на пост-продукция. Изданието Entertainment Weekly показа първи няколко официални снимки от филма.

То - един от най-известните романи на Стивън КингРежисьор на новата версия на “То” ще е Анди Мушети, спечелил популярност с хорър лентата “Mama”. Главните роли в бъдещия филм ще изпълнят Бил Скарсгард като Пениуайз Клоуна, Джейдън Либерхер като Бил Денброу и София Лилис като Бевърли Марш.

Лентата се основава на романа на Стивън Кинг, който разказва за обещание, направено преди 28 години. Тогава седем тийнейджъри успяват да надвият Злото, приело формата на убиеца на деца Пениуайз Клоуна, в родното си градче Дери, щата Мейн. Като възрастни те се завръщат в града, за да се изправят още веднъж пред истинския ужас. Убийствата на деца са започнали отново и седмината ще трябва за втори път да влязат в каналите на Дери…

Новата адаптация на “То” ще излезе по кината в две части. Първият филм ще разкаже историята на главните герои като тийнейджъри, докато втората ще покаже сблъсъка им с Пениуайз като възрастни. “То: Част I” ще излезе премиерно на голям екран на 8 септември 2017 г.

През 1990 г. по книгата “То” на Стивън Кинг бе заснет минисериал за телевизията, който постигна голям успех. Тим Къри (Ловът на Червения октомври”, “Тримата мускетари”) изпълни една от знаковите роли в актьорската си кариера, превъплъщавайки се в образа на Пениуайз.


прочитания: 2168

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info