Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Концертът на "Accept" в Пловдив щe бъде разпродаден!
 
21 Дек, 2018
Концертът на "Accept" в Пловдив щe бъде разпродаден!Специалното музикално събитие - "Accept" заедно с Пловдивска филхармония - което ще бъде записано и издадено на DVD ще се състои на 18 май (събота) 2019 в Античния театър на Пловдив.

  Дни след обявяването си, уникалният концерт на "Accept" в Пловдив е на път да бъде разпродаден! Интересът към събитието е толкова голям, че изненада дори организаторите от BGTSC. Коментарът на Бойко Гюров, собственик на промоутърската компания:

  Accept гостуват в Пловдив тази пролет"Филмирането на специалното шоу, което ни готвят обичаните у нас "Accept" заедно с Пловдивската филхармония плюс магичната сила на Античния театър в Пловдив се оказаха много силен мотиватор, включително за фенове от Европа да не чакат последния момент за закупуването на билети, каквато често е практиката у нас."

  Освен родните, почитатели на тежката музика от Румъния, Хърватска, Словения, Словакия и дори Унгария и Австрия могат да се сдобият с билети, които вече се продават на каси в съответните държави. Допълнително за цял свят е налична и онлайн опцията за покупка на билети "принтирай вкъщи" (print@home).

  Някои от секторите (включително най-големия и скъп сектор) вече са разпродадени. Докога ще има билети не е ясно. Специалното музикално събитие, което ще бъде записано и издадено на DVD ще се състои на 18 май (събота) 2019 в Античния театър на Пловдив.

  Билети са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата, на които можете да ги намерите са: Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

  ВНИМАНИЕ: Ставайки част от това събитие вие давате разрешението си да бъдете заснети за целите на DVD продукцията!


прочитания: 1729

We Rock Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info