Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Прощалното турне на траш титаните “Slayer” минава през София
 
10 Дек, 2018
Прощалното турне на траш титаните “Slayer” минава през София“Slayer” са без съмнение най-големите в траш метъла в световен мащаб, създали вечни траш класики като “Show No Mercy”, “Raining Blood”, “Angel Of Death”, “South Of Heaven”, “Dead Skin Mask”, “War Ensemble”…

  Последният концерт на “Slayer” в България ще се състои на 11 юли 2019 г. на удобната и просторна локация в парка на летище София от 19:00 ч. Шоуто е част от прощалното “Final World Tour” турне. Организатори на събитието са “Eventease”.  

  На концерта са поканени всички родни метъл фенове, както и тези от Сърбия и Македония, където “Final World Tour” няма да мине. Легендарните музиканти и огромният им екип пристигат за запомнящ се концерт с внушителна продукция, с впечатляващ сценичен декор, светлинно шоу и съпътстващи екстри. “Slayer” обещават звук, който да не покаже милост и към най-взискателните и грамотни по темата експерти, каквито са немалка част от метъл феновете.

Том Арая / Slayer  След като тази година американските траш метъл титани обявиха, че се оттеглят от сцената с прощално световно турне, бе редно то наистина да включва възможно най-много точки на земното кълбо. И така, в момента “Slayer” с подкрепата на съмишлниците си от “Lamb Of God”, “Anthrax” и “Obituary” претопяват остатъка от напълно разпродадени концерти от едномесечната европейска обиколка, планирана като финална. Турнето на “Slayer” обаче беше удължено и периметърът на действие разширен, като в графика на бандата за 2019 г. вече има не само концерти в Южна Америка, Австралия и Япония, но и още дати на Стария континент. Там е и датата за шоуто в София.

  “Slayer” са без съмнение най-големите в траш метъла в световен мащаб, създали вечни траш класики като “Show No Mercy”, “Raining Blood”, “Angel Of Death”, “South Of Heaven”, “Dead Skin Mask”, “War Ensemble”…

  Това ще е историческо по рода си събитие, което задължително трябва да бъде посетено от всеки метъл фен. Следващ път няма да има. Елате да куфеем като за последно!

  Билети: “Ранно Пиле” на цени от 70/75 лв. (без включена такса за издаване) може да намерите само и единствено в магазин “Яко” (ул. Граф Игнатиев 43) до края на месец декември.

  В продажба са пуснати и ограничен брой “Приоритетни” билети, които ще дават право на феновете да влезнат 30 минути преди официалното отваряне на вратите и да заемат първи местата непосредствено пред сцената, като за целта ще бъде създаден специално отделен вход.

  Входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метростанцията, спирката на автобуси с номера 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички фенове ще отворят точно в 19:00 ч. на 11 юли 2019 г.  

  Следете събитието във Facebook.

  И не забравяйте: SLAAAAAAAYEEEEEER!


прочитания: 1702

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info