Wolf Path
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Огромен интерес към билетите за концерта на “Iron Maiden” в София
 
07 Мар, 2007
Огромен интерес към билетите за концерта на “Iron Maiden” в СофияНа 7 март официално стартира продажбата на билетите за концерта на “Iron Maiden”. Първите десет, които закупиха билети за концерта от касата на Билетен център НДК, получиха изненади.

На 7 март официално стартира продажбата на билетите за концерта на “Iron Maiden”, който ще се състои на 4 юни на стадион "Локомотив", София. Билетите могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, касите на Тикетпро и неговите партньори, онлайн адресa на Тикетпро, както и от музикалните магазини “Вижън” (София), “Саунд Гардън” (Бургас), “Медуза” (Велико Търново”) и “Млад Техник” (Сливен).

Интересът към концерта на Iron Maiden е огроменОще в първите часове след официалното обявяване на това мегасъбитие, интересът към концерта на “Iron Maiden” е огромен. Офисите на SME  и "Анимато Мюзик" са затрупани с въпроси. Първоначално са пуснати 3 000 билета на уникалната промоционална цена от 25 лв. За да имат всички равен шанс в закупуването на билети, е въведено ограничение. За да бъдат избегнати спекулации и черноборсови продажби, всеки ще има възможност да купи наведнъж най-много 6 билета.

SME и "Анимато Мюзик" – българският представител на звукозаписната компания на “Iron Maiden” – EMI, са подготвили страхотни изненади за многобройните фенове на групата у нас.

Първите десет, които закупят билети за концерта от касата на Билетен център НДК, ще бъдат зарадвани или с по един безплатен билет допълнително, или с оригинален компактдиск с последния албум на “Iron Maiden” -  “A Matter Of Life And Death”.

прочитания: 3427

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info