" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
“Обезумелият философ“ представя един различен Лоран Гунел
 
22 Сеп, 2013
“Обезумелият философ“ представя един различен Лоран ГунелЛоран Гунел е френски писател и психолог, специалист по личностно развитие, който от 14 години обикаля света и се среща с изключителни мъже и жени, експерти по човешко поведение и душевно равновесие.

източник: Колибри

“Обезумелият философ”
Лоран Гунел
296 стр.

прочетете откъс

Усмивката е за сметка на консуматорската цивилизация, а изненадата ни дебне в сюжетните обратиЗа разлика от предишните два романа на Лоран Гунел – “Човекът, който искаше да бъде щастлив” и “Бог пътува винаги инкогнито”, в “Обезумелият философ“ присъстваме на изграждането не на личност, а на цяла общност под отмъстителната диктовка на един наранен душевно преподавател по философия.

“Обезумелият философ“ е изненадваща книга – както с фабулата, така и с детайлите ѝ, често предизвикващи усмивка. Усмивката е за сметка на консуматорската цивилизация, а изненадата ни дебне в сюжетните обрати. Лоран Гунел успява да държи читателя в напрежение до последните страници. Екзотичната атмосфера на Амазония, където се развива действието, придава допълнителна пикантност на повествованието, а за разлика от предходните два романа на автора, тук има и главна героиня: опонентката на “обезумелия философ“, красивата, непринудена и все пак загадъчна Елианта.

Лоран Гунел е френски писател и психолог, специалист по личностно развитие, който от четиринайсет години обикаля света и се среща с изключителни мъже и жени, експерти по човешко поведение и душевно равновесие. Най-известното произведение на Гунел – “Човекът, който искаше да бъде щастлив“, е книга, съчетаваща романовия сюжет с популярната психология, таланта на писателя със знанията на учения. По кристално ясен и изключително разбираем начин авторът ни запознава с някои основни страни на човешката психика, опирайки се на един конкретен случай, колкото измислен, толкова и близък до всеки от нас.


прочитания: 1078

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info