Lacuna_Coil
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви творба на Стивън Кинг?

Тъмната кула
То
Гробище за домашни любимци
Сиянието
Куджо
Мъртвата зона
Кери
Кристин
Зеленият път
Мъглата
Изкуплението Шоушенк
Играта на Джералд

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
“The Witcher 3: Wild Hunt” – краят на сагата за вещера Гералт
 
16 Юни, 2013
“The Witcher 3: Wild Hunt” – краят на сагата за вещера Гералт“The Witcher 3: Wild Hunt” бе определена за една от трите най-красиви игри на тазгодишния гейм форум E3 в Лос Анджелис. Тя ще излезе с официални релийзи за PC, Xbox One и PlayStation 4 през 2014 г.

На гейм изложението E3 полското студио CD Projekt Red представи трейлър, разкриващ геймплея на “The Witcher 3: Wild Hunt”. Играта е трета част от поредицата за вещера Гералт от Ривия, създадена по цикъла романи и разкази на полския писател Анджей Сапковски.

“The Witcher 3: Wild Hunt” бе определена за една от трите най-красиви игри, презентирани на тазгодишния гейм форум E3 в Лос Анджелис. Още по-впечатляващ е фактът, че разработчиците от CD Projekt Red наблегнаха на това, че проектът все още се доработва и е далеч от финалната си визия.

Но графиката не е единственото в “The Witcher 3”, което изглежда близко до перфектното. Светът на вещера Гералт вече живее свой собствен живот, в който обитателите и на най-забутаното село имат собствени цели и планове. Например, моряците от остров Скелиге излизат да ловят риба в морето – но ако времето стане лошо, рибарите си стоят у дома и не рискуват в бурните води. Времето в новия “Вещер” влияе чувствително не само на хората, но и на поведението на чудовищата. Ловът им не е препоръчителен при пълнолуние, защото тогава те стават особено силни!

Чудовищата в новата игра са толкова опасни противници, че битките с всяко едно от тях се превръщат в екстремни сблъсъциБойната система в “The Witcher 3: Wild Hunt” отново търпи промяна, както бе и в предните части от фентъзи поредицата. За да избере определено умение на Гералт, на играча вече няма да се налага да влиза в тактическото меню – преходът между различните скилове на вещера се извършва съвсем свободно. Това, разбира се, е направено с определена цел – чудовищата в новата игра са толкова опасни противници, че битките с всяко едно от тях се превръщат в екстремни сблъсъци, при които изключително важни са бързите реакции. Монстърите вече владеят свръхестествени умения – освен срещу острите им зъби, нокти и рога, Гералт ще трябва да се пази от опасността да не бъде хипнотизиран, което ще доведе до неименуемата ми гибел.

Историята в новата част от RPG франчайза се концентрира изцяло върху забуленото в мистерия минало на вещера Гералт, връзката му с отвъдния свят и съдбата на отвлечената му любима Йенефир. “The Witcher 3: Wild Hunt” отново разчита на всички онези елементи, които превърнаха поредицата в хит – мрачна атмосфера, черен хумор, размити представи за добро и зло. Както и в предните епизоди, действията на Гералт могат да имат непредвидими последици за бъдещето развитие на сюжета. Вещерът може да е спасител за едни или палач за други!

От студио CD Projekt Red обявиха, че “The Witcher 3: Wild Hunt” ще е заключителна част от трилогията за приключенията на вещера Гералт. Играта ще излезе официално през 2014 г. За момента е известно, че тя ще има релийзи за PC и конзолите от ново поколение Xbox One и PlayStation 4.

прочитания: 906

Lacuna_Coil_2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info