Stratovarius 01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Стенли Кубрик?

Сиянието
Спартак
Пълно бойно снаряжение
Портокал с часовников механизъм
2001: Космическа одисея
Широко затворени очи

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
“The Witcher 3: Wild Hunt” – краят на сагата за вещера Гералт
 
16 Юни, 2013
“The Witcher 3: Wild Hunt” – краят на сагата за вещера Гералт“The Witcher 3: Wild Hunt” бе определена за една от трите най-красиви игри на тазгодишния гейм форум E3 в Лос Анджелис. Тя ще излезе с официални релийзи за PC, Xbox One и PlayStation 4 през 2014 г.

На гейм изложението E3 полското студио CD Projekt Red представи трейлър, разкриващ геймплея на “The Witcher 3: Wild Hunt”. Играта е трета част от поредицата за вещера Гералт от Ривия, създадена по цикъла романи и разкази на полския писател Анджей Сапковски.

“The Witcher 3: Wild Hunt” бе определена за една от трите най-красиви игри, презентирани на тазгодишния гейм форум E3 в Лос Анджелис. Още по-впечатляващ е фактът, че разработчиците от CD Projekt Red наблегнаха на това, че проектът все още се доработва и е далеч от финалната си визия.

Но графиката не е единственото в “The Witcher 3”, което изглежда близко до перфектното. Светът на вещера Гералт вече живее свой собствен живот, в който обитателите и на най-забутаното село имат собствени цели и планове. Например, моряците от остров Скелиге излизат да ловят риба в морето – но ако времето стане лошо, рибарите си стоят у дома и не рискуват в бурните води. Времето в новия “Вещер” влияе чувствително не само на хората, но и на поведението на чудовищата. Ловът им не е препоръчителен при пълнолуние, защото тогава те стават особено силни!

Чудовищата в новата игра са толкова опасни противници, че битките с всяко едно от тях се превръщат в екстремни сблъсъциБойната система в “The Witcher 3: Wild Hunt” отново търпи промяна, както бе и в предните части от фентъзи поредицата. За да избере определено умение на Гералт, на играча вече няма да се налага да влиза в тактическото меню – преходът между различните скилове на вещера се извършва съвсем свободно. Това, разбира се, е направено с определена цел – чудовищата в новата игра са толкова опасни противници, че битките с всяко едно от тях се превръщат в екстремни сблъсъци, при които изключително важни са бързите реакции. Монстърите вече владеят свръхестествени умения – освен срещу острите им зъби, нокти и рога, Гералт ще трябва да се пази от опасността да не бъде хипнотизиран, което ще доведе до неименуемата ми гибел.

Историята в новата част от RPG франчайза се концентрира изцяло върху забуленото в мистерия минало на вещера Гералт, връзката му с отвъдния свят и съдбата на отвлечената му любима Йенефир. “The Witcher 3: Wild Hunt” отново разчита на всички онези елементи, които превърнаха поредицата в хит – мрачна атмосфера, черен хумор, размити представи за добро и зло. Както и в предните епизоди, действията на Гералт могат да имат непредвидими последици за бъдещето развитие на сюжета. Вещерът може да е спасител за едни или палач за други!

От студио CD Projekt Red обявиха, че “The Witcher 3: Wild Hunt” ще е заключителна част от трилогията за приключенията на вещера Гералт. Играта ще излезе официално през 2014 г. За момента е известно, че тя ще има релийзи за PC и конзолите от ново поколение Xbox One и PlayStation 4.

прочитания: 1105

We Rock 2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info