Sakis_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
SPIKE Bulgarian Music Showcase събира световния музикален бизнес в Пловдив
 
15 Май, 2023
SPIKE Bulgarian Music Showcase събира световния музикален бизнес в ПловдивЗа събитието в Пловдив на 25, 26 и 27 май пристигат над 220 участника, от които над 40 делегати, висок ранг музикални специалисти от цял свят – включително от Канада и Япония!

  Пловдив е музикалната бизнес столица на България! За поредна година, най-голямата българска шоубизнес конференция - SPIKE Bulgarian Music Showcase, ще се проведе в града под тепетата на 25, 26 и 27 май 2023 г. В това издание интереса от музикалните и бизнес среди е огромен и за конференцията в Пловдив пристигат над 220 участника, от които над 40 делегати, висок ранг музикални специалисти от цял свят – включително от Канада и Япония!

  И ако миналата година, когато за първи път поставихме България на световната музикална шоукейс карта и този формат беше напълно непознат, днес знаем че това е форум, който комбинира изпълнения на живо от музиканти с дискусии, образователни програми и нетуъркинг с международни делегати от бранша. Тяхната експертиза покрива широк спектър от важни понятия за музикалната индустрия, включително букинг на артисти и менажиране, регистрация на авторски права и отчисления, лицензиране на музика, синхронизация и дигитални технологии.

  Създателят на SPIKE Bulgarian Music Showcase Боян ПинтърКакто и в първото издание на конференцията, през деня дискусионните панели ще се провеждат в Дом на културата "Борис Христов", а вечерите пет елитни пловдивски сцени ще приютят супер богатата като стилове и националности музикална програма! На 25, 26 и 27 май 2023 г. следете програмата на Rock Bar Download, Бар Fabric, Temple Bar, Безистена и Римски стадион, защото там ще са изявите на всички български и международни артисти, участници в SPIKE Bulgarian Music Showcase. Пълният график и имена ще намерите на сайта spikeshowcase.com и в социалните медии на форума.

  Както дискусионните панели, така и клубните вечери са напълно безплатни за посетители!

  Създателят на SPIKE Bulgarian Music Showcase Боян Пинтър споделя: "През тази година, спрямо предишната, има четворно увеличение на регистрацията на делегати и повече от трикратно увеличение на заявките за участие от артисти. Ние приемаме, че това е знак от музикалната и професионалната общност за голям интерес към форума и възможностите, които той дава за комуникация между хората в музикалния бизнес и образователната функция, която има".

  Тази година основната дискусионна програма на конференцията се фокусира върху процеса на студийната продукция, мениджмънт, продуциране на музикални фестивали, дигитална дистрибуция, управление и експлоатация на права, презентации на компании и услуги и кръгла маса с дискусии за хеви метъл музиката. Любопитно е, че тази година световният музикален елит, който идва в Пловдив, слага специален акцент върху темата за психичното здраве и зависимостите в музикалната индустрия. Ще говорим детайлно и за начините за увеличаване на приходите за развиващите се артисти и музикални лейбъли.

  Очакват ни и срещи с тотални музикални легенди!

  В Пловдив пристига Lennart Östlund – саунд инженер в Polar Studios, който е музикален продуцент на албуми на ABBA, Led Zeppelin, Roxette, Chic, The Rolling Stones, Rammstein и мн. др.

  На SPIKE Bulgarian Music Showcase сме горди да посрещнем и Edward Bicknell - легендарен мениджър на артисти като Dire Straits, Gerry Rafferty, Roxy Music, Brian Ferry. Букинг агент, мениджър на легендарната агенция William Morris в Ню Йорк. За втора поредна година с нас ще бъде и най-влиятелната дама на канадската музикална индустрия - Sandy Graham.

  SPIKE Bulgarian Music Showcase е част от Програма Наследство на Пловдив - Европейска столица на културата.

  SPIKE Bulgarian Music Showcase е подкрепен от Drive Foundation Canada, Believe Music, Ara / Diapason, EMG Canada, Horus Music, PanHarmony и Blue Hills Events.

  Научете повече за SPIKE Bulgarian Music Showcase на spikeshowcase.com и нашите социални медийни канали.

                  SPIKE Bulgarian Music Showcase


прочитания: 309


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info