Uriah_Heep_01
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
ЛиЛана пробива извън България с песента “Here I Go”
 
04 Юни, 2007
ЛиЛана пробива извън България с песента “Here I Go”Песента на секси поп певицата ЛиЛана е включена в BEATBOX DANCE 07/08 – поредица, която ежемесечно запознава с бъдещите хитове над 400 водещи радиостанции в цял свят и близо 2000 ди джеи.

Песен на български изпълнител в американска компилация е вече факт. Песента ЛиЛана заминава за Хамбург, за да запише втората песен от съвместния си проект със Sylverна ЛиЛана “Here I Go” е включена в BEATBOX DANCE 07/08 – професионална поредица, която ежемесечно запознава с бъдещите хитове над 400 водещи радиостанции в цял свят и близо 2000 диджеи, сред които и имена като Джъдж Джуълс, Пийт Тонг, Бени Бенаси, Арманд Ван Хелдън, Роджър Санчез, Карл Кокс, Джуниър Джак и др.

В същото издание на компилацията са и новите хитове на Мика (“Love Today”) и Омарион (“Ice Box”), вече познати от радиоефира в България. Освен тях компания на “Here I Go” правят още популярни имена на клубната сцена като Мартин Солвей, Minimalistix и дори нашумелите напоследък Fall Out Boy. Рецензията на американските продуценти от Radio Ventures в Ню Йорк за песента на ЛиЛана и DJ Воут от белгийската денс машина Sylver сама по себе си вече е сензация. “Here I Go”е поредният пробив от Източна Европа на световната клубна сцена.

На 6 юни ЛиЛана заминава за Хамбург, за да запише втората песен от съвместния си проект със Sylver. В момента тя се подготвя за записите. Песента е кавър на световен хит. Лилана ще осъществи пътуването си и реализацията на проекта  благодарение на GLOBUL.

прочитания: 7439

Uriah_Heep_02 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info