We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Стивън Спилбърг?

Джурасик парк
Джурасик парк 2: Изгубеният свят
Извънземното
Изкуствен интелект
Специален доклад
Война на световете
Списъкът на Шиндлер
Челюсти
Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и Храмът на обречените
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
ЛиЛана пробива извън България с песента “Here I Go”
 
04 Юни, 2007
ЛиЛана пробива извън България с песента “Here I Go”Песента на секси поп певицата ЛиЛана е включена в BEATBOX DANCE 07/08 – поредица, която ежемесечно запознава с бъдещите хитове над 400 водещи радиостанции в цял свят и близо 2000 ди джеи.

Песен на български изпълнител в американска компилация е вече факт. Песента ЛиЛана заминава за Хамбург, за да запише втората песен от съвместния си проект със Sylverна ЛиЛана “Here I Go” е включена в BEATBOX DANCE 07/08 – професионална поредица, която ежемесечно запознава с бъдещите хитове над 400 водещи радиостанции в цял свят и близо 2000 диджеи, сред които и имена като Джъдж Джуълс, Пийт Тонг, Бени Бенаси, Арманд Ван Хелдън, Роджър Санчез, Карл Кокс, Джуниър Джак и др.

В същото издание на компилацията са и новите хитове на Мика (“Love Today”) и Омарион (“Ice Box”), вече познати от радиоефира в България. Освен тях компания на “Here I Go” правят още популярни имена на клубната сцена като Мартин Солвей, Minimalistix и дори нашумелите напоследък Fall Out Boy. Рецензията на американските продуценти от Radio Ventures в Ню Йорк за песента на ЛиЛана и DJ Воут от белгийската денс машина Sylver сама по себе си вече е сензация. “Here I Go”е поредният пробив от Източна Европа на световната клубна сцена.

На 6 юни ЛиЛана заминава за Хамбург, за да запише втората песен от съвместния си проект със Sylver. В момента тя се подготвя за записите. Песента е кавър на световен хит. Лилана ще осъществи пътуването си и реализацията на проекта  благодарение на GLOBUL.

прочитания: 7361

We Rock 2 Firma Bg

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info