Sakis_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
Специално издание на Playboy е посветено изцяло на Камелия
 
23 Юни, 2006
Специално издание на Playboy е посветено изцяло на КамелияКато подарък към това извънредно издание е приложено 80-минутно DVD с шест еротични клипа на секссимвола на поп фолка Камелия, придружени от бекстейдж кадри от заснемане на сесиите.

Извънреден, колекционерски брой, посветен на секссимвола на поп фолка Камелия пусна на пазара списание Playboy. В него се съдържат четири непубликувани до момента фотосесии на изкусителната фолк дива. В ексклузивно интервю тя разкрива тайни от личния и сексуалния си живот.

Заради ослепителната певица списанието направи изключениеКато подарък към извънредното издание е приложено 80-минутно DVD с шест еротични клипа на звездата, придружени от бекстейдж кадри. Записът съдържа също така и пълната видеоверсия на интервюто.

Секссимволът на поп фолка Камелия се появи върху корицата на българския "Playboy" в края на 2005-та. Януарският 46-ти брой на най-популярното мъжко списание излезе на пазара на 23 декември.

Заради ослепителната певица списанието направи изключение - на Камелия са отделени не 8, а 16 страници, плюс двоен плакат. Екипът на фотографа Васил Къркеланов (стайлинг Христина Тушева, грим Кирил Чалъков, коса "Фетиш студио") е реализирал три различни като стил фотосесии в президентските апартаменти на хотел "Марица" - Пловдив и хотел "Пампорово" в едноименния курорт.


прочитания: 14700


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info