WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
Риалити състезанието "The Amazing Race - Central Europe" следва оригинала
 
26 Окт, 2005
Риалити състезанието "The Amazing Race - Central Europe" следва оригиналаЗрелищното състезание съвсем скоро бе отличено с трета поред награда - "ЕМИ". "The Amazing Race" е единствено риалити шоу, което може да се похвали с растеж на рейтинга си от първия до последния сезон.

Повече от 2500 отбора кандидатстваха за участие в централноевропейската версия на най-невероятното приключенско риалити състезание на света - "The Amazing Race". Продуцентите на "The Amazing Race - Central Europe" стартираха подбора на кандидатите, като цялата процедура ще отнеме няколко месеца, тъй като молбите за участие ще минат през няколко различни етапа на оценяване. Общо около 10 отбора от по двама души ще се състезават за наградата от $100 000. Шоуто ще се излъчи следващия септември по AXN, каналът за екшън и приключения на "Sony Pictures Entertainment".

В "The Amazing Race - Central Europe" ще се състезават отбори от държави в Централна Европа, в които се разпространява каналът. Това са Полша, Чехия, Словакия, Унгария и България. Кандидатстващите двойки трябва да имат реална връзка помежду си. Брачни партньори, най-добри приятели, родител и дете или просто партньори ще пътуват из множество държави като през това време ще се сблъскват с редица физически и психически изпитания. Отборите ще бъдат снимани непрекъснато. Тези, които не издържат на темпото, ще бъдат елиминирани, докато останалите ще се надбягват към финала с надеждата да станат победители.

"The Amazing Race - Central Europe" следва формата на оригинала "The Amazing Race", който се разпространява в Съединените щати. Състезанието съвсем скоро бе отличено с третото си подред "ЕМИ" в категорията "най-добра риалити / състезателна програма". Освен това "The Amazing Race" е единственото риалити шоу, излъчвано по американска телевизия, което може да се похвали с растеж на рейтинга си от първия до последния си сезон.

"Много сме развълнувани от стартирането на продукцията "The Amazing Race - Central Europe". Нашата версия ще добави нещо ново към американския формат, тъй като това ще е състезание не само между различни индивидуалности, но също и между различни нации", сподели Том Дейвидсън, директор на "АXN Централна Европа".

Състезанието ще се излъчва по AXN от септември 2006 г.

За хитовия канал AXN

Състезанието ще се излъчва по AXN от септември 2006 г. АXN излъчва екшън сериали с много висок рейтинг, касови екшън филми, премиерни спортни събития и риалити програми. АXN е водещ международен телевизионен канал, насочен към зрителите на възраст 18-34 години. АXN се разпространява в 50 страни от Азия, Латинска Америка, Европа и Средния Изток и е част от богатото портфолио на "Sony Pictures Television International", което включва приблизително 40 глобални телевизионни мрежи. "Sony Pictures Television International" е компания, собственост на "Sony Pictures Entertainment".

Три кабелни оператори с уникална филмова оферта

От 1-ви октомври 2005 г. кабелните оператори "Естнет" (в София), "Телекабел" (в Пазарджик и Сливен) и "Плевен Спринт" (в Плевен и Троян) предлагат на своите абонати пакетна оферта от 2 платени филмови канала на цената на един.

Новият пакет се нарича HBOMAX PAK и на цената на HBO абонатите ще гледат двата филмови канала - HBO и Cinemax.

HBO излъчва най-големите блокбъстъри с участието на най-известните холивудски звезди, оригиналните сериали на HBO и концерти на най-нашумелите поп и рок изпълнители.

Cinemax е идеалното допълнение към HBO, каналът за истинските кинолюбители. Cinemax излъчва филмови продукции от цял свят, включително европейско кино и награждавани филми от международни световни фестивали.

Прайм-тайм филмите по HBO започват в 20 и 22 часа, а прайм-тайм филмите на Cinemax започват в 19, 21 и 23 часа. Всяка вечер зрителите ще имат възможност да избират между 2 филма в удобен за тях час на предпочитана тема.

НВО и Cinemax са изцяло субтитрирани на български език и излъчват 24 часа на ден без прекъсвания за реклами.


"Home Box Office" - най-успешният платен американски канал, стартира в Европа през 1991 г. Понастоящем доставя базови и платени телевизионни канали за кабелна телевизия, DTH и MMDS платформи. "HBO Централна Европа" е собственост на "Home Box Office Inc.", "Disney" и "Sony Pictures Entertainment" и доставя базови и първокласни телевизионни канали в 9 страни в региона: Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Румъния, България, Молдова, Словения и Хърватска.

HBO е висококачествен филмов канал с програмна схема, в която всеки член от семейството може да открие нещо за себе си. HBO излъчва най-големите касови хитове, награждавани сериали, екслузивни събития и филми с най-популярните звезди.

Централата на "HBO Централна Европа" е в Будапеща, Унгария.

прочитания: 8246


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info