" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
« 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 »
 » Оживление
22 Сеп, 2013
“Обезумелият философ“ представя един различен Лоран ГунелЛоран Гунел е френски писател и психолог, специалист по личностно развитие, който от 14 години обикаля света и се среща с изключителни мъже и жени, експерти по човешко поведение и душевно равновесие.

 » Оживление
21 Сеп, 2013
Премиера на “Светът общува с Боговете" за Празниците на Стария ПловдивПоследните ДНК анализи ни сочат за поредната генерация на автохтонни поколения, но много археолози - “късат студентите”, които търсят в могилите ни културна приемственост, а не само топография.

 » Оживление
09 Сеп, 2013
Компанията Sony анонсира своята нова конзола Vita TVРазмерите на конзолата Vita TV са 6,5 на 10,5 сантиметра, при тегло 110 грама. В Япония устройството ще бъде пуснато в продажба през ноември 2013 г. Новата конзола на Sony ще се продава за сумата от около 100 долара

 » Оживление
07 Сеп, 2013
Младежи от България и Германия с идеи за развитие на алтернативен туризъмПроектът стартира през юли 2012 г. Той се провежда в 5 различни села от Врачански Балкан, където се реализират локални инициативи за регионално развитие, обхваща над 150 младежи на възраст от 15 до 18 г.

 » Оживление
06 Сеп, 2013
Фестивалът “Изток в парка” – среща с пъстрите култури на АзияВ съботния следобед на 7 септември жителите на столицата, решили да посетят Лятната сцена в Борисовата градина, ще се срещнат с многоликата и разноцветна култура на Азия.

 » Оживление
30 Авг, 2013
Водовъртеж от мрачни тайни и убийства в трилъра “Каменоделецът“Лекберг е подчертано съвременна, модерна писателка и предоставя на вниманието ни един много точен, дори задълбочен разрез на днешното шведско общество. В градчето Фелбака рибар намира удавено момиченце...


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info