" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Оживление
19 Ное, 2013
“Историята на 47-те ронини“ – раждането на една легендаВ началото на XVIII-ти век в Япония царят смутни времена. Това е период на празна показност и корупция в двора на шогуна в Едо (днешно Токио) и на невъздържани развлечения в древно Киото.

 » Оживление
17 Ное, 2013
“Червения дракон“ – първа среща с Ханибал “Канибала“ ЛектърАгент на ФБР търси съветите на психо психиатъра Лектър, за да постигне своята цел – залавянето на садистичен сериен убиец, който избива цели семейства, за да задоволи низките си страсти.

 » Оживление
10 Ное, 2013
За суровите ужаси на войната в “Кланица 5” на Кърт ВонегътПисателят Кърт Вонегът определя своя роман - “Кланица 5” по следния начин: Това е кратка, разбъркана и объркана книга, защото нищо интелигентно не може да се каже за едно клане...

 » Оживление
22 Окт, 2013
Nintendo прекрати производството на конзолата WiiNintendo представи за първи път Wii през 2006 г. До момента от конзолата в световен мащаб са продадени над 100 млн. бройки. Wii е най-популярната стационарна приставка на Nintendo.

 » Оживление
23 Окт, 2013
“Мълчанието на агнетата” изследва мрачните кътчета на човешкия умДвайсет и пет години след първото издание на един от най-добрите трилъри за всички времена, българската публика ще се срещне отново с героите на Томас Харис от “Мълчанието на агнетата“.

 » Оживление
20 Окт, 2013
Експанжънът на “Diablo III” излиза за PlayStation 4“Reaper of Souls” е първият нов контент към хитовата игра. Той добавя към “Diablo III” нов клас герой – Кръстоносец (Crusader), и нов град – Уестмарч (Westmarch). Главният антагонист е Ангелът на смъртта Малтаел.


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info