" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Оживление
26 Дек, 2013
“Истината за случая Хари Куебърт” нокаутира консервативната критикаМладият писател Маркъс Голдман, издал един първи успешен роман, е изпаднал в творческа криза – не може да напише своя втори роман, който трябва да предаде на издателя си след няколко месеца.

 » Оживление
26 Дек, 2013
Гражданското общество надига глас в трилъра “Проглеждане”Населението в столицата на една съвсем обикновена неназована страна решава на провеждащи се избори да гласува с бяла бюлетина. Повторното гласуване затвърждава и засилва протестния вот.

 » Оживление
01 Окт, 2013
Серията “Специален подарък” – книги подарък за любим човекВсяка книга от серията е специален подарък за специален човек – тя носи емоцията на споделените чувства, на благодатта да си родител или верен приятел, тръпката на споделената любов.

 » Оживление
12 Ное, 2013
Разкрийте най-добре пазените тайни на Дядо Коледа!Запознайте се с най-важния човек в живота на Санта Клаус – госпожа Клаус, и с армията елфи, които работят усилено, за да направят Коледа особено специален ден в годината.

 » Оживление
14 Дек, 2013
Игри, вълнения и приключения с “Борковите патила”Борко и Галка са палави до забрава и бързо ще се превърнат в любими герои на всяко дете. Те откриват нови и нови неща всеки ден, но се вслушват в съветите на по-възрастните и са техни първи помощници.

 » Оживление
12 Дек, 2013
“Антикрехкост” или как да извлечем ползи от Хаоса!Днешният свят е много по-уязвим към нелинейните ефекти. Насим Никълъс Талеб поставя въпроса дали наистина мисията на съвремието ни е да изцеди всяка капка изменчивост и случайност от живота.


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info