" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Оживление
29 Яну, 2014
Колекция предлага интригуваща картина на българската графикаВ колекцията на д-р Славов присъстват творби на известни автори, много от които представени с някои от най-значимите си постижения. Изпъкват имената на класици в българското изкуство.

 » Оживление
26 Яну, 2014
Римската империя – свят по-жесток, но и по-справедлив от нашияАлберто Анджела отново ни повежда на пътешествие из Imperium Romanum. Добиваме панорамен поглед върху една необозрима територия, на която е протекла първата глобализация.

 » Оживление
27 Яну, 2014
“Първите утринни лъчи” – разказ за сложните взаимоотношения в живота“Първите утринни лъчи” е шестата творба на Фабио Воло, в която за първи път разказът се води от жена. За Елена пътят към вътрешното освобождение никак не е лек...

 » Оживление
26 Яну, 2014
“Шведската Агата Кристи” заплита интриги в трилъра “Прокоба”Камила Лекберг е подчертано съвременна, модерна писателка и в романа си - "Прокоба" предоставя на вниманието ни един много точен, дори задълбочен разрез на днешното шведско общество.

 » Оживление
14 Яну, 2014
Разказ за възможния и невъзможния живот на мъжа и женатаНякои вярват в любовта, други не вярват. А Марк Мароние вярва, че любовта трае три години. И може да представи сигурни доказателства за това: статистиките, биохимията и личният опит.

 » Оживление
12 Яну, 2014
Човекът не е нито ангел, нито животно във “Форма на живот”Мелвин Мапъл използва храната като средство за бунт срещу войнишката си участ, като лек срещу чувството за вина, срещу дискомфорта, който изпитва заради участието си във войната в Ирак.


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info