" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Оживление
30 Апр, 2014
Труман Капоти изследва дълбините на престъпното съзнание в “Хладнокръвно”Капоти е автор на романите - “Закуска в „Тифани“”, “Арфата на тревите”, на много разкази, сценарии, а също така на шедьовъра - “Хладнокръвно” – документална история на едно от големите американски убийства.

 » Оживление
18 Апр, 2014
“Борковите патила” продължават с приключението “Звездни капитани”Борко и Галка са палави до забрава и бързо ще се превърнат в любими герои на всяко дете. Те откриват нови и нови неща всеки ден, но се вслушват в съветите на по-възрастните и са техни първи помощници.

 » Оживление
18 Апр, 2014
Амели Нотомб разкрива какво представлява “съвършеният блъф”“Ако не пиша, ставам опасна” -- казва Амели Нотомб, чиято вярна публика всяка година жадно очаква месец септември, когато на френския книжен пазар се появява “новата Нотомб”.

 » Оживление
13 Апр, 2014
Дийн Кунц изпъва нервите до краен предел с трилъра “Шадоу Стрийт 77”Още като студент Дийн Кунц печели конкурс за разказ на списание – “Атлантик Мънтли” и оттогава не е спрял да пише. Автор е на внушителен брой романи, разпръснати из най-различни жанрове.

 » Оживление
11 Апр, 2014
Грандиозен успех на "Мистерията Еньовден" в три последователни дниТанцьорите от “Нешанъл Арт” представиха изяществото на танцовото изкуство, както и едни от най-добрите ни състезатели по спортна гимнастика, брейк формация “X-Energy crew” и Метин Енимехмедов.

 » Оживление
03 Апр, 2014
“Цветница” – автопортрет на “усмихнатия песимист” Кърт ВонегътКърт Вонегът (1922-2007) е автор с искрящо чувство за хумор, ирония и самоирония, известен с оригиналния си творчески стил. Книгите му съчетават реални преживявания с елементи на гротеска.


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info