We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви фентъзи поредица?

Властелинът на пръстените
Тъмната кула
Землемория
Песен за огън и лед
Вещерът
Конан Варварина

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Оживление
16 Юни, 2014
“Дневната война” – книга 3 от поредицата “Демонски цикъл”Мнозина определят поредицата “Демонски цикъл” като велик фентъзи епос. Питър В. Брет смята, че писателите са длъжни да разказват увлекателни истории и да провокират читателя към размисъл за света.

 » Оживление
13 Юни, 2014
Хорхе Букай и Демиан Букай гостуваха в БългарияХорхе Букай е най-четеният бестселъров писател в последните години в България, така че не бе изненада, че новата му книга “20 стъпки напред”, едва излязла от печат, вече се радва на огромен успех.

 » Оживление
09 Юни, 2014
“Проклятието на Дейн” – класически “черен” роман от Дашиъл ХаметЧастен детектив се наема да разплете зловеща паяжина от лъжи, грабежи и убийства, в основата на които лежи проклятие. Хамет ловко въвлича читателите в разбулването на семейна мистерия...

 » Оживление
03 Юни, 2014
“Игра на Изкормвач” – свали маската от лицето на убиецаИсабел Алиенде е родена на 2 август 1942 г. в Перу. Работи 10 години като журналист в родината си. Емигрира във Венецуела, където работи във вестник “Ел Насионал” до 1984 г.

 » Оживление
03 Юни, 2014
Пътеписи по новите пътища: Чикаго/Урбана-Шампейн и (защо) назад?За да влезеш в музей или голям културен паметник и да разкажеш за липсващите там, загубени от времето, знанието и археологическото съдържание детайли се иска въображение.

 » Оживление
09 Май, 2014
“Хищническа нация” е брилянтен анализ на причините за финансовата кризаЧарлз Фъргюсън е удостоен с “Оскар” за филма - “Вътрешна афера” (2011), а първа номинация за престижната филмова награда получава още за “Краят не се вижда” – лента за войната в Ирак.


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info