" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
 [tally] 20%
Ерейзърхед
 [tally] 40%
Диво сърце
 [tally] 0%
Синьо кадифе
 [tally] 20%
Дюн
 [tally] 0%
Вътрешна империя
 [tally] 0%
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
 [tally] 0%
Изгубената магистрала
 [tally] 0%
Човекът слон
 [tally] 20%

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Оживление
08 Ное, 2014
“Последният дъх на Мавъра” – любовна песен за един чезнещ святМореш Зогойби – Мавъра - пропаднал мелез с висок произход, последният потомък на виден род търговци на подправки и престъпни босове от Кочин, Индия. Освен това той е страстен разказвач на истории.

 » Оживление
31 Окт, 2014
“Някога пак” – за успеха, живота и семейството през погледа на Даян КийтънДа, тя е живяла с Уди Алън, Уорън Бийти и Ал Пачино. Да, тя е звездата на - Кръстникът и Ани Хол. Но в тази книга ще намерите нещо много повече от подробности за живота с тези знаменитости.

 » Оживление
28 Окт, 2014
ИК “ИнфоДАР” представя “ Шоколад. 50 лесни рецепти”Издателство "ИнфоДАР" дава на читателите си най-доброто и най-актуалното от световния книжен пазар - “ИнфоДАР” е носител на редица награди, определяни и връчвани от читателите.

 » Оживление
28 Окт, 2014
ИК “ИнфоДАР” представя “ Мармалади и зимнина. 50 лесни рецепти”Издателство "ИнфоДАР" дава на читателите си най-доброто и най-актуалното от световния книжен пазар - “ИнфоДАР” е носител на редица награди, определяни и връчвани от читателите.

 » Оживление
27 Окт, 2014
ИК “ИнфоДАР” представя “Къпкейкове. 50 лесни рецепти”Издателство "ИнфоДАР" дава на читателите си най-доброто и най-актуалното от световния книжен пазар - “ИнфоДАР” е носител на редица награди, определяни и връчвани от читателите.

 » Оживление
26 Окт, 2014
“Острието на Тишал” – книга втора от поредицата “Отвъдие”Спомняте си Каин, Острието на Тишал, страховит убиец на владетели и коварни властници, злодеи и герои, който в родния си свят се подвизава като суперзвездата Хари Майкълсън.


We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info