SMF-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Mystical Danube - възможност за интегриранo насърчаване на безработицата сред уязвими групи в слабо развити селски райони
 
30 Юни, 2024
Mystical Danube - възможност за интегриранo насърчаване на безработицата сред уязвими групи в слабо развити селски райониПроектът беше представен пред членовете на Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие на област Пловдив.

  Mystical DanubeПроектът „MYSTICAL DANUBE – ЗЕЛЕН И МИСТИЧЕН ДУНАВСКИ МАРШРУТ ЗА РАЗКАЗВАНЕ НА ИСТОРИИ: Транснационална валоризация на природно и нематериално културно наследство  за социално-икономическо развитие на селските райони в Дунавския регион“ беше представен пред членовете на Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие на област Пловдив.

 Проектът създава възможности за интегрирани действия за насърчаване на безработицата сред уязвими групи в слабо развити селски райони. По този начин той осъществява една от целите си – „Повишаване на икономическото развитие, социалното включване и социалните иновации в района на програмата за Дунавския регион чрез включване на местната общност в създаването на нов тематичен туристически маршрут“.

  Дейностите по проекта се интегрират успешно с другите теми, разглеждани по време на присъственото заседание на Постоянната комисия по заетост – „Регионална програма за заетост на област Пловдив 2024 г.“ и свързаните с нея „Методика за оценка и подбор на проектни предложения за включване в Регионална програма за заетост“, както и с проучването на потребностите на работодателите от работна сила в област Пловдив за 2024 г., по реда на Закона за Насърчаване на заетостта и Правилника за неговото прилагане.

  Mystical DanubeБългарски партньор по проекта е АРР БЦ МСП (Агенция за регионално развитие с Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Пловдив). Асоцииран партньор е Областна администрация – Пловдив.

  Събитието се състоя на 11.06.2024 г. в Областна администрация – Пловдив.

  Участваха близо 50 представители на Областна администрация Пловдив; на общините от област Пловдив – Садово, Брезово, Кричим, Карлово, Садово, Лъки, Калояново, Куклен, Сопот, Първомай; Дирекциите „Бюро по труда“ Марица, Пловдив, Родопи, Първомай, Карлово, Асеновград; на национално представените работодателски организации и на синдикатите. Участие взеха и представители на АРР с БЦ за МСП Пловдив, като редовен член на Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие на Област Пловдив.

  Регулярна информация за новия проект може да получавате и в социалните мрежи:
 
              Mystical Danube

             
              Mystical Danube


              Mystical Danube


              Mystical Danube


прочитания: 212

Faun_Eventim_2

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info