SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Всяко желание има своята цена в трилъра “Удавниците”
 
16 Юли, 2021
Всяко желание има своята цена в трилъра “Удавниците”“Удавниците” - най-новата мистерия на авторката на бестселъри на “Ню Йорк Таймс” Дженифър Макмеън, за пръв път представя писателката на българската литературна сцена с логото на издателство Benitorial.

източник: Benitorial

"Удавниците"
Дженифър Макмеън
390 стр.

прочетете откъс
 

  Внимавай какво си пожелаваш на “Удавниците”!

  Новото българско издателство Benitorial публикува последната книга на кралицата на страшните истории Дженифър Макмеън.

  “Удавниците” - най-новата мистерия на авторката на бестселъри на “Ню Йорк Таймс” Дженифър Макмеън, за пръв път представя писателката на българската литературна сцена с логото на издателство Benitorial.

  Удавниците“Това е разказ за две сестри, за семейството, за това колко далеч сме готови да стигнем за хората, които обичаме най-много - пише авторката в посвещението си към българските читатели. - Препоръчвам да четете книгата на светнати лампи и далеч от басейни с тъмна вода!”

  Сюжетът на “Удавниците” е разделен на две времеви линии. Едната проследява историята на социалната работничка Джакс и сестра й Лекси, която живее в старото имение на баба им “Спароу крест”, а другата ни връща в трийсетте години на XX в. – при наскоро омъжилата се Етел, която отправя най-съкровеното си желание към мрачната и мразовита вода на изворен басейн с необичайни способности – да сбъдва копнежи. Всяко желание обаче има своята цена.

  Кралицата на страшните истории Дженифър Макмеън проследява двете линии до неизбежната им връзка. Умелото й перо успява да прикани читателя в същността на копнежите, съжаленията и колебанията, които заемат основно място в по класически призрачния й разказ, като ги обвързва със сериозни теми като семейните отношения и проблемите, пред които се изправят хората с психични заболявания. А вече влязъл в сърцето на историята, никой читател няма да бъде способен да я напусне. Въпреки тръпките, полазващи тялото му.

  “Напрегнат свръхестествен трилър… Макмеън блесва с уменията си да създава завладяващи сюжети и да надгражда съспенса.”Publishers Weekly

  “Романът “Удавниците” е изключително написан динамичен свръхестествен трилър, който създава усещането за уюта на класическите призрачни истории, пропити с копнежи и съжаления.” Booklist

  “Макмеън има дарбата да създава страховита атмосфера и да пуска зловещи предположения да се прокрадват в ума на читателя. Препоръчваме да четете книгата в тъмна, буреносна вечер… на светнати лампи и далеч от водата.” - Kirkus Reviews

  “Детайлният сюжет е толкова пикантен и разкритията как миналото е довело до настоящето – толкова майсторски, че няма как да не се ужасите.” - New York Times Book Review

  “Две сестри, прокълната къща във Върмонт и захранван от извори басейн със собствено съзнание. Насладата е неописуема.” - People Magazine

  За авторката

  Дженифър Макмеън е автор на десет романа, последният от които е “Удавниците”. Тя е писала за духове, серийни убийци, шейпшифтъри, а вече и за ужасяващ изворен басейн.

  Вълнува я писането за необяснимото, за тъмните сили, за страховете, които ни държат будни през нощта, за начина, по който миналото винаги преследва настоящето. Споделя, че докато е учила “Творческо писане” в колежа, всички й повтаряли: Пиши за това, което познаваш. Но през годините е успяла да развие собствена мантра, според която живее и твори. Тя е изписана дори в татуировка на китката й: Пиши за това, което те плаши.

  Живее във Върмонт (в стара викторианска къща на хълм, от която те побиват тръпки) с партньорката си Дреа и дъщеря им Зела. Когато не пише, се отдава на изучаване на мрачните върмонтски гори и издирването на обладани места – истински и въображаеми.

прочитания: 3758

SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info