Balkanji_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
Подкрепете благотворителна кампания в помощ на болния Галин
 
10 Авг, 2019
Подкрепете благотворителна кампания в помощ на болния ГалинГалин работи в Гранична полиция и само за два месеца здравето му се влошава. В момента съпругата му Диляна Пекова търси начини за събиране на необходимите 37 000 лева за операция в клиника в Истанбул.

  Автор: Недка Лилкова (Радио Видин)

  Започва  кампания за набиране на средства за 50-годишния Галин Пеков от Видин. Диагнозата му е страшна - "Рак на хранопровода", с разсейки в черния дроб и в лимфните възли. Галин работи в Гранична полиция и само за два месеца здравословното му състояние се влошава. В момента съпругата му Диляна Пекова търси начини и възможности за събиране на необходимите 37 000 лева за операция в клиника в Истанбул.

  Галин Пеков със семейството сиТя ни разказа за одисеята и пътя, който тя и болният й съпруг извървяват от болницата във Видин, минавайки през болниците в София, стигайки до клиниката в Турция. Въпреки ужасните и страшни моменти в медицинските заведения, тя не споменава имена на лекари, за да не ги злепоставя:

  "Ако мога правилно да цитирам докторката, която ни преглежда тогава "Я, тук има няк'ви туморчета" и на мен ми звучеше малко нереално и несериозно... Три седмици чакахме решението на Онкокомитета, който освен разсейките, които са установили на скенера, записа и рак на стомаха и ни препратиха към лъче- и химиотерапия... На 3-ти юни го заведох в Александровска болница. Стоях 4 дена там, плътно до него. Аз му бях медицинската сестра, защото се оказа впоследствие, че те нямат персонал. После в  "Исул", докторът му е казал в лицето, което за мен не е никак смислено, поне на този етап не беше правилно, при положение че нямаме уточнена диагноза, каза му, че трябва да му сложи стенд за 2 000 лв. и ще може да си изкара рождения ден. Защото другият вариант, ако не се сложи този стенд, той няма да доживее рождения си ден“.

  Диляна трескаво продължава да търси спасителна сламка и това се оказва турска клиника, която има филиали в България. Успяват да заминат в Истанбул, престоят им там е два дни. Минават на скенер, правят се всички необходими изследвания, консултират се с трима турски лекари.

  “Казват, че всеки момент може да се стигне до парализа, което ще усложни и ще намали шансовете“.

  Диляна Пекова  търси начини и възможности за събиране на необходимите 37 000 лева за операция в клиника в Истанбул за болния си съпруг Галин Пеков. В неделя, 11 август, във фоайето на Симфониета - Видин, от 10:30 до 14:00 ч., ще се проведе благотворителен базар с цел набиране на средства за така необходимата операция на Галин. Има и банкова сметка, в която се набират средства за операцията.

  Банковата сметка е BG39STSA93000026177263
прочитания: 1439


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info