We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
Галерия “Kъщата на София” представя колекция “Настроения”
 
21 Юни, 2018
Галерия “Kъщата на София” представя колекция “Настроения”“Къщата на София” разполага с няколко отделни арт места, всяко от които ще бъде посветено на различна живописна колекция на младата и талантлива художничка Даниела Стайкова.

  Каним ви на едно вълнуващо пътуване из творчеството на Даниела Стойкова.

  Галерия “Къщата на София” се намира в София, в квартала на артисти, поети, журналисти - "Лозенец" (ул. Миджур 12). Дом е на пъстрия артистичен дух, в който отново ще танцуват свободни мъдростта, красотата и любовта.

  Даниела СтойковаНа 22 юни от 19:00 ч. ще можете да се насладите на творбите на талантливата Даниела Стойкова от колекцията “The Red Journey”, която се радва на голям успех в галерия “Алсон” – Милано.

  “Къщата на София” разполага с няколко отделни арт пространства, всяко от които ще бъде посветено на различна живописна колекция на младата художничка.

  Не пропускайте вълнуващото събитие, което ще е отворено за посетители от 22 юни до 1 юли 2018 г.

  Даниела Стойкова е родена през 1990 г. в град Нова Загора. Занимава се с рисуване от дете и бележи успехи в областта на изобразителното изкуство още в детските си години.

  За артистичния стил на Даниела са типични силните и наситени цветове, които събуждат емоции и ни зареждат с настроение и желание за живот.

  Изложбата в “Къщата на София” е първата за художничката след завръщането й от Италия, където печели първа награда от конкурса Food Art – Bellinzago, и наградата “Sigillo” за значителни постижения в областта на живописта към галерия La riseria, Новара, Италия.

  През януари 2018 г. Alson Gallery-Милано, представя нейната самостоятелна изложба на тема “The Red Journey”,  а през март 2018 г. Даниела участва в престижната изложба на Дамарс в музея на изкуството и културата, Милано. Изложбата е представена от световноизвестния критик в областта на изкуството – Виторио Сгарби.

  Даниела е член на дружеството “Арте ад Арона”. Участва в изложби в градовете Арона, Стреза, Милано, Оледжо, Оледжо Кастельо. Нейни картини са показани още в Новара, Белиндзаго и Торино.

  Заповядайте! Ще ви очакваме и вдъхновим с изкуството на Даниела Стойкова на 22 юни в “Къщата на София”. 
прочитания: 707

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info