We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Kantorakantora_new
Галерия “Kъщата на София” представя колекция “Настроения”
 
21 Юни, 2018
Галерия “Kъщата на София” представя колекция “Настроения”“Къщата на София” разполага с няколко отделни арт места, всяко от които ще бъде посветено на различна живописна колекция на младата и талантлива художничка Даниела Стайкова.

  Каним ви на едно вълнуващо пътуване из творчеството на Даниела Стойкова.

  Галерия “Къщата на София” се намира в София, в квартала на артисти, поети, журналисти - "Лозенец" (ул. Миджур 12). Дом е на пъстрия артистичен дух, в който отново ще танцуват свободни мъдростта, красотата и любовта.

  Даниела СтойковаНа 22 юни от 19:00 ч. ще можете да се насладите на творбите на талантливата Даниела Стойкова от колекцията “The Red Journey”, която се радва на голям успех в галерия “Алсон” – Милано.

  “Къщата на София” разполага с няколко отделни арт пространства, всяко от които ще бъде посветено на различна живописна колекция на младата художничка.

  Не пропускайте вълнуващото събитие, което ще е отворено за посетители от 22 юни до 1 юли 2018 г.

  Даниела Стойкова е родена през 1990 г. в град Нова Загора. Занимава се с рисуване от дете и бележи успехи в областта на изобразителното изкуство още в детските си години.

  За артистичния стил на Даниела са типични силните и наситени цветове, които събуждат емоции и ни зареждат с настроение и желание за живот.

  Изложбата в “Къщата на София” е първата за художничката след завръщането й от Италия, където печели първа награда от конкурса Food Art – Bellinzago, и наградата “Sigillo” за значителни постижения в областта на живописта към галерия La riseria, Новара, Италия.

  През януари 2018 г. Alson Gallery-Милано, представя нейната самостоятелна изложба на тема “The Red Journey”,  а през март 2018 г. Даниела участва в престижната изложба на Дамарс в музея на изкуството и културата, Милано. Изложбата е представена от световноизвестния критик в областта на изкуството – Виторио Сгарби.

  Даниела е член на дружеството “Арте ад Арона”. Участва в изложби в градовете Арона, Стреза, Милано, Оледжо, Оледжо Кастельо. Нейни картини са показани още в Новара, Белиндзаго и Торино.

  Заповядайте! Ще ви очакваме и вдъхновим с изкуството на Даниела Стойкова на 22 юни в “Къщата на София”. 
прочитания: 1867

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info