We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Konsultkantora_new
"The Art of Love" представя изложба живопис на Даниела Стойкова
 
28 Май, 2018
"The Art of Love" представя изложба живопис на Даниела СтойковаПътуването в изкуството на Даниела символизира пътя на силната жена и на човешката душа като цяло, която преминава през трудностите. Главен елемент в това артистично пътуване е червеният цвят.

  Ярък пример за художествен талант, 27-годишната Даниела Стойкова ще ни покаже малка, но блестяща част от своите творби.

  Даниела СтойковаАртистичният език на Даниела се характеризира с живи цветове и силно въздействие. Той обрисува една реалност, в която градът и природата, вътрешният и външен свят се преплитат в хармония. Грациозните силуети, почти като огледало на душата на всеки един от нас, обитават магическото пространство на платната на младата художничка. Главен елемент в това артистично пътуване е червеният цвят, който пробужда емоциите и ни кара да чувстваме, провокирайки силни и контрастни усещания, каквито са страстта и болката. 

  Откриването на изложбата живопис на Даниела Стойкова ще бъде на 14 юли 2018 г. от 18:30 ч. Това ще се случи с елегантно парти за близки, приятели и най-нетърпеливите почитатели в пекарната "The Art of Love", бул. "Христо Смирненски" 48, жк Лозенец, близо до спирка на метрото Стадион Васил Левски.

  Освен вино и аперитиви, гостите ще могат да опитат най-здравословните сладкиши на сладкарницата, приготвени по вегански и вегетариански рецепти.

  Даниела Стойкова се занимава с изкуство от дете, задълбочавайки познанията си в областта на рисуването като студентка в  "АМТИИ" - Пловдив. През 2017-2018 г. участва в многобройни изложби в Италия, на които получава 1-ва награда от конкурса "FoodArt" – "Bellinzago", и наградата "Sigillo" за значителни постижения в областта на живописта към галерия "Lariseria" в Новара, Италия.

  През януари 2018 г. "Alson Gallery" - Милано, представя нейната самостоятелна изложба на тема "The Red Journey”, която се радва на много голям интерес.

  Артистичният език на Даниела се характеризира с живи цветове и силно въздействиеПрез март 2018 г. Даниела участва в престижната изложба на Дамарс "Ladonnanelarte" в Музея на изкуството и културата, Милано, представена от световноизвестния критик в областта на изкуството – Виторио Сгарби.

  Даниела е член на дружеството "Арте ад Арона". Тя участва в изложби в градовете Арона, Стреза, Милано, Оледжо, Оледжо Кастельо. Излага картините си още в Новара, Белиндзаго и Торино.

  Пътуването в изкуството на Даниела символизира пътя на силната жена и на човешката душа като цяло, която преминава през трудностите, през дъжд, сняг, мрак, студ и вятър, но винаги продължава напред, винаги устремена към светлината и никога не се отказва.

  Артистката върви стремглаво през всякакви ситуации и е обърнала гръб на миналото. Понякога в живота й се появява спътник, понякога изчезва, но тя продължава своя път. Понякога любовта и романтиката озаряват нейния свят, а друг път всичко потъва в меланхолия и тъга. Въоръжена е само с червеното чадърче, което представлява щит от мечти, воля и надежди. Само то предпазва нейната ранима и нежна, но силна душа.

  Заповядайте! Ще ви очакваме и ще очароваме вашите сетива за изкуството от 14 юли до 14 август 2018 г. в пекарната "The Art of Love", бул. "Христо Смирненски" 48.
прочитания: 2061

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info