We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя група искате да гледате на Hills of Rock 2019?

Metallica
Megadeth
Rammstein
Anthrax
W.A.S.P.
Manowar
Blind Guardian
Accept
Slipknot
Godsmack
Machine Head
Exodus

 
   Резултати

ВРЕМЕТО

ВАЛУТИ
Colibrikantora_new
"The Art of Love" представя изложба живопис на Даниела Стойкова
 
28 Май, 2018
"The Art of Love" представя изложба живопис на Даниела СтойковаПътуването в изкуството на Даниела символизира пътя на силната жена и на човешката душа като цяло, която преминава през трудностите. Главен елемент в това артистично пътуване е червеният цвят.

  Ярък пример за художествен талант, 27-годишната Даниела Стойкова ще ни покаже малка, но блестяща част от своите творби.

  Даниела СтойковаАртистичният език на Даниела се характеризира с живи цветове и силно въздействие. Той обрисува една реалност, в която градът и природата, вътрешният и външен свят се преплитат в хармония. Грациозните силуети, почти като огледало на душата на всеки един от нас, обитават магическото пространство на платната на младата художничка. Главен елемент в това артистично пътуване е червеният цвят, който пробужда емоциите и ни кара да чувстваме, провокирайки силни и контрастни усещания, каквито са страстта и болката. 

  Откриването на изложбата живопис на Даниела Стойкова ще бъде на 14 юли 2018 г. от 18:30 ч. Това ще се случи с елегантно парти за близки, приятели и най-нетърпеливите почитатели в пекарната "The Art of Love", бул. "Христо Смирненски" 48, жк Лозенец, близо до спирка на метрото Стадион Васил Левски.

  Освен вино и аперитиви, гостите ще могат да опитат най-здравословните сладкиши на сладкарницата, приготвени по вегански и вегетариански рецепти.

  Даниела Стойкова се занимава с изкуство от дете, задълбочавайки познанията си в областта на рисуването като студентка в  "АМТИИ" - Пловдив. През 2017-2018 г. участва в многобройни изложби в Италия, на които получава 1-ва награда от конкурса "FoodArt" – "Bellinzago", и наградата "Sigillo" за значителни постижения в областта на живописта към галерия "Lariseria" в Новара, Италия.

  През януари 2018 г. "Alson Gallery" - Милано, представя нейната самостоятелна изложба на тема "The Red Journey”, която се радва на много голям интерес.

  Артистичният език на Даниела се характеризира с живи цветове и силно въздействиеПрез март 2018 г. Даниела участва в престижната изложба на Дамарс "Ladonnanelarte" в Музея на изкуството и културата, Милано, представена от световноизвестния критик в областта на изкуството – Виторио Сгарби.

  Даниела е член на дружеството "Арте ад Арона". Тя участва в изложби в градовете Арона, Стреза, Милано, Оледжо, Оледжо Кастельо. Излага картините си още в Новара, Белиндзаго и Торино.

  Пътуването в изкуството на Даниела символизира пътя на силната жена и на човешката душа като цяло, която преминава през трудностите, през дъжд, сняг, мрак, студ и вятър, но винаги продължава напред, винаги устремена към светлината и никога не се отказва.

  Артистката върви стремглаво през всякакви ситуации и е обърнала гръб на миналото. Понякога в живота й се появява спътник, понякога изчезва, но тя продължава своя път. Понякога любовта и романтиката озаряват нейния свят, а друг път всичко потъва в меланхолия и тъга. Въоръжена е само с червеното чадърче, което представлява щит от мечти, воля и надежди. Само то предпазва нейната ранима и нежна, но силна душа.

  Заповядайте! Ще ви очакваме и ще очароваме вашите сетива за изкуството от 14 юли до 14 август 2018 г. в пекарната "The Art of Love", бул. "Христо Смирненски" 48.
прочитания: 997

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info