" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
ИК “ИнфоДАР” представя поредица книги с вдъхновяващи мисли и послания
 
13 Мар, 2016
ИК “ИнфоДАР” представя поредица книги с вдъхновяващи мисли и посланияИздателство “ИнфоДАР” дава на читателите си най-доброто и най-актуалното от световния книжен пазар – “ИнфоДАР” е носител на редица награди, определяни и връчвани от читателите.

източник: ИнфоДАР

Книгите с марка “Хелън Ексли” обединяват знаменити цитати и прочувствени мисли върху важни теми и взаимоотношения от живота. Мисли, които винаги сме искали да споделим с нашите близки хора, но невинаги сме успявали да намерим точните думи. Затова тези книги  със сигурност ще намерят своето място в сърцето на всеки. Всяка книга е подготвена така, че да бъде специален подарък – радост за този, който я получава, но и за този, който я подарява, с милото послание: “Видях я и се сетих за теб”,”Обичам те”, “Благодаря ти за всичко”.

 

365 вдъхновяващи  мисли за живота – те ще влеят светлина и оптимизъм в живота ви365 вдъхновяващи мисли за живота

автор: Пам Браун

илюстратор: Джулиет Кларк

365 вдъхновяващи  мисли за живота – те ще влеят светлина и оптимизъм в живота ви, защото са изпълнени с мъдрост, дълбочина и проникновение...

С този календар ще започвате дните си, година след година, с вдъхновяващите мисли на най-великите и най-мъдрите от всички времена.

 

365 мъдри, забавни и изпълнени с обич мисли, придружени от вдъхновяващи илюстрации365 прекрасни мисли за  всеки ден... за приятелството

автор: Пам Браун

илюстратор: Джулиет Кларк

Това са 365 мъдри, забавни и изпълнени с обич мисли, придружени от вдъхновяващи илюстрации.

По една за всеки ден от годината. Този календар е уникален и красив подарък за истински приятел.

Може да започнете да го използвате днес или във всеки друг ден от годината. Просто не спирайте да обръщате  страниците – и той ще продължи година след година.

 

Този календар е красив подарък, който ще покаже на нашите специални дъщери колко много са обичани365 изпълнени с обич послания за всеки ден... за моята дъщеря

автор: Пам Браун

илюстратор: Джулиет Кларк

Този календар е красив подарък, който ще покаже на нашите специални дъщери колко много са обичани. Ежедневните послания ще им напомнят, че трябва да бъдат уверени и горди – и никога да не забравят, че винаги ще имат любовта на родителите си.

          Този календар е уникален и красив подарък. Може да започнете да го използвате днес или във всеки друг ден от годината. Просто не спирайте да обръщате страниците – и той ще продължи година след година.

 

Този календар е красив подарък за всяка майка.365 прекрасни  мисли за всеки ден...  за майката

автор: Пам Браун

илюстратор: Джулиет Кларк

Този календар е красив подарък за всяка майка. Предназначен е да стои на бюрото или на нощното й шкафче и да й напомня всеки ден, година след година, колко ценена и обичана е – заради грижите и положените усилия, заради добротата и безкрайната й обич.

прочитания: 2782

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info