Corey Taylor
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
ИК “ИнфоДАР” представя професионалния наръчник “Коктейли”
 
22 Окт, 2015
ИК “ИнфоДАР” представя професионалния наръчник “Коктейли”Издателство "ИнфоДАР" дава на читателите си най-доброто и най-актуалното от световния книжен пазар - “ИнфоДАР” е носител на редица награди, определяни и връчвани от читателите.

източник: ИнфоДАР

“Коктейли”
Рецепти: Джан Франко Ди Низо, Давиде Манцони
Фотографии: Фабио Петрони
128 стр.

Хубавото питие е в състояние да оживи следобедите и вечерите с приятели!

Представяме ви книгата “Коктейли” – елегантен и практичен джобен наръчник, който да придружава всеки професионален барман на работното му място или всеки вдъхновен “бариста” при различни поводи (вкъщи, на почивка, на купон или на курс за бармани).

Тази книга включва рецепти за 100 напитки и е разделена на четири глави: “Щастлив час”, “По всяко време”, “След вечеря” и “Модерно” – в които се редуват класически коктейли като “Мартини”, известния “Куба Либре” и “Стингър”, и напитки, утвърдили се като “нови” класики – “Кайпирошка”, “Космополитън” и изтънченото ябълково мартини.

Красивата форма на книгата предизвиква желание за коктейл и вдъхновение за чудесно настроение!За всяка напитка е предоставена рецепта с няколко секции: Съставки (в милилитри и грамове), Произход и история, Приготвяне и Употреба. В рецептите са посочени и алкохолното съдържание и калоричността – удобство както за професионалните бармани, които вече осъзнават колко е важно да предлагат правилните питиета, така и за любителите на смесени напитки, които искат да пият “здравословно” и умерено.

Тази изключително елегантна и красива както по форма така и по съдържание книга запознава с любопитни факти и легенди, свързани с историята на термина “коктейл”, а също така с произхода и историята на всеки един коктейл, описан в книгата. Специално подбраната серия от снимки в тази книга илюстрира прекрасно всеки един коктейл.

Красивата форма на книгата – бижу “Коктейли”, предизвиква желание за коктейл и вдъхновение за чудесно настроение!

Джан Франко Ди Низо е професионален барман, които печели национални и международни състезания и провежда професионални обучаващи курсове за коктейл-бармани  (класическо барманство) и баристи. От 1986 г. насам той е работил в различни заведения в Бергамо и областта.

Давиде Манцони има степен по “Кино” от Католическия университет в Бреша и редува страстта си към готвенето с тази към филмите и писането.

Фабио Петрони  е изучавал фотография и си е сътрудничил с най-талантливите професионалисти в областта. В работата си специализира в портрети и натюрморти – област, в която проявява интуитивен и взискателен стил. В сътрудничество с големи рекламни агенции той е участвал в редица кампании за престижни фирми, включително някои от най-известните италиански марки.

прочитания: 2490


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info