" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
“Всичко живо е трева” – шедьовър на световната научна фантастика
 
27 Яну, 2015
“Всичко живо е трева” – шедьовър на световната научна фантастикаКлифърд Д. Саймък (1904 – 1988) е едно от знаковите имена в световната science fiction литература. През 2014-а феновете му по цялата планета отбелязаха 110-годишнината от неговото рождение.

източник: Колибри 


Всичко живо е трева


Клифърд Саймък
328 стр.


прочетете откъс

На 26 януари излезе от печат ново издание на романа Всичко живо е тревана Клифърд Саймък – едно от големите, безусловни постижения на световната научна фантастика!

Колибри с ново издание на класиката на Клифърд СаймъкВъв Всичко живо е треватайнствена, невидима за окото бариера внезапно загражда отвсякъде малко, забравено от света градче някъде в Америка. Оказва се, че галактическа форма на интелигентност се опитва да наложи мир и хармония на човечеството. Само че страхът от неизвестното постепенно ескалира и кара хората да се съпротивляват...

Клифърд Д. Саймък (1904 – 1988) е едно от знаковите имена в световната научнофантастична литература. През 2014-а почитателите му по цялата планета отбелязаха 110-годишнината от неговото рождение, а през тази година се навършват 50 години от издаването на емблематичния му роман “Всичко живо е трева” и 40 години от неговото публикуване на български език.

Почитателите на Клифърд Саймък го удостояват приживе с 3 награди Хюго”, колегите му – с наградата Небюла” (Мъглявина), научнофантастичните писатели на Съединените щати го избират за свой Grand Master (Велик майстор), а Асоциацията на авторите на книги на ужасите го удостоява с наградата Брам Стоукър” за цялостно творчество.

прочитания: 1680

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info