" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Премиерата на “The Witcher 3: Wild Hunt” се отлага с три месеца
 
10 Дек, 2014
Премиерата на “The Witcher 3: Wild Hunt” се отлага с три месеца“The Witcher 3: Wild Hunt” е трета част от поредицата за вещера Гералт от Ривия, създадена по цикъла романи и разкази на полския писател Анджей Сапковски. Играта ще излезе за PC, Xbox One и PlayStation 4.

Компанията CD Projekt обяви, че е принудена да отложи релийза на ролевата игра “The Witcher 3: Wild Hunt”. Новата част от поредицата “Вещер ще излезе официално на 19 май 2015 г. По-рано премиерата на “The Witcher 3: Wild Hunt” бе насрочена за 24 февруари 2015 г.

The Witcher 3: Wild Hunt ще е заключителна част от трилогията за приключенията на вещера ГералтВ прес съобщение CD Projekt се извиниха на феновете на франчайза. Компанията има нужда от още 12 седмици, за да довърши всички корекции по новия си проект. Това е второто отлагане на премиерата на “The Witcher 3”, след като първоначално се предвиждаше ролевата игра да излезе в края на 2014 г.

“The Witcher 3: Wild Hunt” е трета част от поредицата за вещера Гералт от Ривия, създадена по цикъла романи и разкази на полския писател Анджей Сапковски.

Историята в новата част от RPG франчайза се концентрира изцяло върху забуленото в мистерия минало на вещера Гералт, връзката му с отвъдния свят и съдбата на отвлечената му любима Йенефир. “The Witcher 3: Wild Hunt” отново разчита на всички онези елементи, които превърнаха поредицата в хит – мрачна атмосфера, черен хумор, размити представи за добро и зло. Както и в предните епизоди, действията на Гералт могат да имат непредвидими последици за бъдещето развитие на сюжета. Вещерът може да е спасител за едни или палач за други!

От CD Projekt обявиха, че “The Witcher 3: Wild Hunt” ще е заключителна част от трилогията за приключенията на вещера Гералт. Играта ще излезе с релийзи за PC, Xbox One и PlayStation 4.

прочитания: 1545

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info