" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
“Острието на Тишал” – книга втора от поредицата “Отвъдие”
 
26 Окт, 2014
“Острието на Тишал” – книга втора от поредицата “Отвъдие”Спомняте си Каин, Острието на Тишал, страховит убиец на владетели и коварни властници, злодеи и герои, който в родния си свят се подвизава като суперзвездата Хари Майкълсън.

източник: Колибри 

Острието на Тишал”,


книга втора от поредицата “Отвъдие”

Матю Удринг Стоувър

648 стр.


прочетете откъс

“Острието на Тишал” – книга втора от култовата поредица “Отвъдие” на Матю Стоувър!

“Острието на Тишал” отново ни пренася в Отвъдие – един свят на магия, храбри битки и фантастични създания. Спомняте си Каин, Острието на Тишал, страховит убиец на владетели и благородници, злодеи и герои, който в родния си свят е суперзвездата Хари Майкълсън. Преди шест години Ма’елКот – бог на Отвъдие – задържа Палас Рил в безмилостната си хватка и Каин се закле да я спаси. Сега Хари Майкълсън е единственият човек, който стои между бездушните корпоративни господари на Земята и зелените хълмове на Отвъдие.

Отвъдие – един свят на магия, храбри битки и фантастични създанияПреди двайсет и седем години те смятаха, че Хари Майкълсън няма никакъв шанс. Беше просто неудачник, уличен престъпник от опозорено семейство. Така и не бе успял да постигне нещо в живота си. И сгрешиха. Той се превърна в Каин: убиец, суперзвезда, герой…

Преди шест години Ма’елКот – бог на Отвъдие – задържа Палас Рил в безмилостната си хватка. Управляващият елит на Земята желаеше смъртта й. Каин се закле, че ще я спаси. Те смятаха, че няма никакъв шанс. И сгрешиха. Той пожертва кариерата си като Каин, за да смаже враговете на Палас Рил и да я върне у дома.

Сега Хари Майкълсън е единственият човек, който стои между бездушните корпоративни господари на Земята и зелените хълмове на Отвъдие. Победата на Каин над Ма’елКот е отворила проход между световете и сега безличните тълпи от Земята убиват всичко, което той обича. Стари и нови врагове се обединяват срещу него. А Хари дори вече не е Каин. Той е просто един обикновен човек – самотен, сакат, безсилен. Те смятат, че няма никакъв шанс.

Но грешат…

Матю Удринг Стоувър е американски автор на първокласна фентъзи и фантастична литература, известен и като страстен почитател на бойните изкуства. Стоувър е популярен с романите си от серията “Междузвездни войни” – “Предател”, “Отмъщението на Ситите”, “Люк Скайуокър”. Поредицата “Отвъдие”  без съмнение е върхът в оригиналното му творчество. Сам Матю Удринг Стоувър определя “Героите умират”, първата книга от серията, като “къс яростно забавление и размисъл върху жестоките развлечения на човечеството – и като концепция, и като културна мания”. С  “Острието на Тишал” забавлението продължава – все така яростно, ефектно и неустоимо!


прочитания: 1500

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info