" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
Пловдив започва кампанията “Не на дрогата”
 
14 Сеп, 2014
Пловдив започва кампанията “Не на дрогата”Веси Бонева, Тодор Гаджалов, Liter Jack и Стелиан Димитров записват песен за каузата "Не на дрогата". Премиерата на песента - "Линията на живота" и видеоклипа е на 20 октомври 2014 г.,

“Линията на живота” е проект на Plovdiwood Entertainment, който обединява млади артисти от Пловдив. Целта е превенция на употребата на наркотици чрез изкуство. Всеки един от изпълнителите има различна мотивация да каже “Не на дрогата”, а някои са губили приятели, починали от свръхдоза.

Линията на живота - песен, записана специално за каузатаСтартът на кампанията е на 18 септември 2014 г., а финалът е на 26 юни 2015 г. – Световният ден за борба с наркотиците. 

Зад мотото “Продължи линията на живота си” първи застанаха актьорът Стелиан Димитров – Faked Stars, поп певицата Весела Бонева, финалистът от “Гласът на България” Тодор Гаджалов, както и рапърът Liter Jack. Те записаха обща песен със заглавие “Линията на живота”, която “зарази” с идеята още пловдивски изпълнители. Като беквокали се включиха хаус изпълнителката Вера Руссо и Николай Николов от група “Ni.co”. Песента е по музика на група “Респект” (Крум Стефанов и Цветан Николаев). По текста работиха Йордан Гергов и изпълнителите. Режисьор на видеоклипа е Ники Станчев от екипа на Mindcrime Studio. Координатори на проекта са Нели Ангелова и Радомир Димов. 

Премиерата на песента и видеоклипа е на 20 октомври 2014 г., а след това “Линията на живота” продължава с клубни концерти в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Свищов и Благоевград. През ноември 2014 г. и януари 2015 г. в тези градове ще посрещнат Стелиан Димитров – Faked Stars, Весела Бонева, Тодор Гаджалов, Liter Jack и много гост-звезди, които категорично отхвърлят употребата на наркотици под всякаква форма.

“Линията на живота” се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, Пловдив 2019 и частни фирми.

прочитания: 1497

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info