" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Милица Гладнишка в новия детски спектакъл “Приказки с оркестър”
 
02 Сеп, 2014
Милица Гладнишка в новия детски спектакъл “Приказки с оркестър”Чаровната певица Милица Гладнишка ще бъде един от гласовете в музикалния спектакъл “Приказки с оркестър”, създаден по българската народна приказка “Тримата братя и златната ябълка”.

            Лъчезарната певица Милица Гладнишка, позната като ТВ водеща, актриса от киноленти и сериала “Етажна собственост”, поема още едно предизвикателство и взема участие в детския формат “Приказки с оркестър”. В новия творчески проект се срещат музика, актьорска игра и изобразително изкуство, за да провокират фантазията на малките. Позната на детската и тийнейджърска аудитория от редица анимационни филми, този път Милица ще бъде един от гласовете в музикалния и образователен спектакъл “Приказки с оркестър”, създаден по българската народна приказка “Тримата братя и златната ябълка”.

           На сцената актьорите ще бъдат двама, заедно с Милица историята ще разказва познатият и обичан от анимационните филми български глас – Иван Велчев. Актьорът е озвучавал Бен Тен, Въртоглав ("Как да си дресираш дракон"), Дъсти ("Самолети"), Бъгс Бъни в “Шантави рисунки” и мн. др. Двамата разказвачи заедно с оркестър от класически и фолклорни инструменти, диригент и художници, рисуващи картини от приказката в реално време, ще провокират въображението на децата.

С Милица историята ще разказва познатият и обичан от анимационните филми български глас Иван Велчев
          “Съвременните деца имат да откриват още много светове освен тези от компютърните игри. Много се радвам, че ще съм част от този интересен проект, защото нашият фолклор, нашите народни приказки и култура са изключително богати и винаги има какво да научиш и вземеш от тях” - разказва Иван Велчев за работата си по проекта.

           Спектакълът е създаден за деца от 3 до 11-годишна възраст и е специално разработен от екип детски психолози, педагози, музиканти, театроведи, сценаристи и цели да развива индивидуалното възприятие на децата и да ги запознае с различните изкуства.

           “Приказки с оркестър” не е концерт или опера, не е театър, нито анимационно филмче, а вълнуващо преживяване. То ще се проведе на 26 октомври от 11:00 ч. в зала “България”, където най-интересна за децата ще бъде играта с въображението. Билети се продават в мрежата на ticketpro  и eventim.

          Повече информация за спектакъла можете да откриете във facebook на адрес: https://www.facebook.com/prikazkisorkestar.

прочитания: 1324

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info