" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
Страхът в човешкото съзнание добива реална форма в “Silent Hills”
 
20 Авг, 2014
Страхът в човешкото съзнание добива реална форма в “Silent Hills”“Silent Hill” е култова поредица игри в жанра сървайвъл хорър. Историята в различните части се върти около странни ужасни събития, които се случват с хора, посетили малкото градче Сайлънт Хил.

Режисьорът Гилермо дел Торо (“Мимикрия”) и създателят на популярната гейм поредица Metal Gear Solid Хидео Кодзима ще работят съвместно по следващата игра от сървайвъл хорър серията “Silent Hill”. Информацията бе анонсирана на официаална пресконференция на компанията Sony.

Като главен герой в играта бе анонсиран актьорът Норман Рийдъс Новият “Silent Hill” бе представен първоначално чрез кратък мрачен трейлър, в който фигурира абревиатурата P.T. (от Playable Teaser, в превод сценичен тийзър”). След това феновете бяха запознати с интерактивен откъс от играта, изложен в онлайн сървиса на PlayStation 4. Във финала на демото на екрана се появяват имената на Кодзима и дел Торо, както и истинското име на новата част – “Silent Hills”. Като главен герой в играта бе анонсиран актьорът Норман Рийдъс от хитовия тв сериал “The Walking Dead”.

Защо заглавието е в множествено число за момента не е ясно. В трейлъра към “Silent Hills” се намеква за съществуването на алтернативни реалности. Възможно е в играта да се появят няколко версии на града.

“Silent Hill” е култова поредица игри в жанра сървайвъл хорър. Историята в различните части се върти около странни ужасни събития, които се случват с хора, посетили малкото американско градче Сайлънт Хил. В него страхът и тъмните пориви, скрити в човешкото съзнание, придобиват реални форми... Хорър серията води началото си от 1999 г., когато излиза “Silent Hill” за конзолата PlayStation 1.

прочитания: 1313

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info