" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
Студио id Software представи новия “Doom” на изложението QuakeCon
 
18 Юли, 2014
Студио id Software представи новия “Doom” на изложението QuakeConПървата игра от sci-fi хорър поредицата излезе в далечната 1993 г. и до днес е продадена в тираж от 10 млн. копия. Именно тя популяризира жанра FPS (first person shooter / шутър от първо лице).

Разработчиците от студио id Software за първи път демонстрираха пред публика как ще изглежда най-новата част от sci-fi хорър поредицата “Doom. Играта бе представена на 18 юли на американското изложение QuakeCon. По информация на гейм портала PolygonDoom ще излезе с версии за PC, Xbox One и PS4. Игрта ще бъде задвижвана от енджина id Tech 6.

Кадър от играта Doom 3Сюжетът на новата игра ще е традиционен – портал на Марс отваря път към съмия Ад и пълчища демони нахлуват на планетата. В Doom играчът ще има възможност както да се сражава от дистанция, така и да се бие с враговете в близък бой. Не е тайна, че се очаква играта да е много брутална. Геймката ще предложи на почитателите и възможност за игра в кооперативен режим.

Doom” (работно заглавие “Doom 4”) е в разработка от 2007 г. Първата игра от sci-fi хорър поредицата излезе в далечната 1993 г. и до днес е разпродадена в тираж от 10 млн. копия. Именно тя популяризира жанра FPS (first person shooter / шутър от първо лице).

Новата част от хитовата поредица е озаглавена просто “Doom”, тъй като според изпълнителния продуцент Марти Стратън представлява завръщане към корените на серията.

прочитания: 1923

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info