" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Постигни нови висоти и бъди горд, че си българин!
 
31 Дек, 2006
Постигни нови висоти и бъди горд, че си българин!Иван Кристоф ще се спусне от балон в последния ден на годината. Това е подарък към столичани, но и отражение на безапелационната ни позиция във връзка с осъдените български медици в Либия.

Иван Кристоф, известен на световната общественост като Човека паяк, ще осъществи на 31 декември 2006 г. в 14 ч. спускане от балон с българския флаг над Южния парк. Балонът ще бъде на височина 100 метра над Южния парк в София. Кристоф ще скочи с въже, на което ще бъде развято 15-метрово българско знаме. Балонът ще отлети според посоката на вятъра и това ще даде възможност знамето да бъде развято и заснето от земята. Разветият в небето над София флаг ще носи посланието “Постигни нови висоти и бъди горд, че си българин”.

Иван Кристоф: "Поводът за демонстрацията е предстоящото посрещане на Новата 2007 година и достойното отбелязване на присъединяването на страната ни в Европейския съюз, както и важността и необходимостта да изразим, именно в навечерието на този исторически за България момент, своята съпричастност и гражданска позиция към съдбата на българските медици в Либия. На 31 декември 2006 г. от 14:00 часа, съвместно със Столична община, ще осъществим в небето над София атрактивна въздушна демонстрация. Нека тази демонстрация бъде нашият подарък към столичани в навечерието на празничната нощ, но в същото време и отражение на безапелационната ни позиция във връзка с осъдените български медици в Либия, както и към семействата на стотиците заразени със СПИН либийски деца.

Човека паяк ще скочи с въже, на което ще бъде развято 15-метрово българско знамеДемонстрацията ще бъде осъществена с балон и акцентът ще бъде българският национален флаг, развят в небето над столицата ни. Гордост за всеки българин е, че националното ни знаме никога, в нито една война, не е пленявано и не е попадало във вражески ръце. Независимо че това е струвало животът на не един достоен български воин. Нека в този деликатен момент за националната ни гордост покажем пред света как силата на българския дух постига нови висоти. От въздуха ще бъде заснета динамиката на една техническа демонстрация, която символизира този несломим дух и национална гордост.

Нека с тази проява отбележим влизането на България в Европейския съюз, но едновременно с това бих искал да демонстрирам творческата си креативност, която ме вдъхнови да отдам всичките си сили за ефективното и хуманно решение на проблема с българските медицински сестри в Либия. Това ще бъде началото на една уникална и интересна национално-патриотична инициатива, която да привлече вниманието на международната общественост и световните медии към благотворителната ни дейност и ще подпомогне разрешаването на проблемите, свързани със СПИН. Както сме длъжни да подкрепим медиците ни в тяхната НЕОСПОРИМА НЕВИННОСТ, така ясно трябва да декларираме НЕДОПУСКАНЕТО НА НОВИ ТРАГЕДИИ, като тази с либийските деца, никъде по света.

Развятото в небето над София знаме ще носи на българите посланието “Постигни нови висоти и бъди горд, че си българин”. С тази проява ще бъде представена уникална гледка, която всеки българин по света може да има и ще запознаем света по атрактивен начин с националната ни символика”.

НЕКА БЪДЕМ ЗАЕДНО В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН НА ГОДИНАТА И ПОКАЖЕМ НА СВЕТА, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ЕДИННИ – И В БОЛКА, И В РАДОСТ!

прочитания: 2552

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info