Megadeth
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
Играчка за непораснали момчета (и момичета, разбира се)
 
06 Ное, 2006
Играчка за непораснали момчета (и момичета, разбира се)Интериорът е в спортен стил със спортни седалки и предпазни колани. Контролните уреди не са на таблото, а хитроумно са изнесени върху централната част на волана. Страхотна играчка за свободното време.

       автор: Тони Димитров

Сред сивото море от заливащи ни еднообразни и скучно-практични модели, които автомобилната индустрия бълва ежедневно, понякога се появява по някой проблясък, някой концепткар, който прави ярко впечатление с дръзкия си дизайн, новаторските си идеи и... твърде голямата вероятност никога да не види бял свят като сериен автомобил.

Двуместното бъги изглежда доста нестандартноЕдин подобен проблясък от тази година е и Citroen C-Buggy. От пръв поглед си личи, че това е не особено практичен автомобил и е предназначен само за забавление. Двуместното бъги изглежда доста нестандартно. Липсата на покрив и на предно стъкло ограничава употребата му само в добри метеорологични условия. Врати също липсват, което пък прави влизането и излизането в него доста екстремно преживяване, особено за дами в рокли! ;) Затова пък чувството за свобода, което навява автомобилът е огромно, а свободата, както знаем, освен че е като салама, е и велико нещо.

Интериорът е в спортен стил със спортни седалки и предпазни коланиИнтериорът е в спортен стил със спортни седалки и предпазни колани. Контролните уреди не са на таблото, а хитроумно са изнесени върху централната част на волана.

C-Buggy-то не само изглежда подходящо за офроуд, но и е на практика е такова - голям просвет, 4х4 задвижване, заден диференциал с ограничено приплъзване и 155 кончета под капака при само 850 кг тегло.

В заключение - страхотна играчка за свободното време - изключително забавна за шофиране (предполагам) и изключително неподходяща за градски условия (сигурен съм).

прочитания: 6779

MegaDave

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info