" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
И автомобилният гигант Audi ще се сдобие със суперкар
 
22 Юли, 2006
И автомобилният гигант Audi ще се сдобие със суперкарПрототипът Le Mans Quattro ще се превърне в реалност. Новият Автомобил ще се нарича Audi R8. Компанията се готви да започне разработването на новия модел през есента.

Най-после и от немският автомобилен производител Audi решиха да си направят суперкар. Предвид завидният успех на сънародниците им от Mercedes с модела SLR McLaren и на Porsche с Carrera GT, тази стъпка изглежда съвсем логична в борбата за пазарно надмощие при най-бързите автомобили. Суперкарът ще е базиран на прототипа Le Mans Quattro и ще се нарича Audi R8.

Прототипът представлява двуместен автомобил със сериозен двигател (V10 610к.с.) и зашеметяваща визияLe Mans Quattro бе представен през 2003 година на автоизложението във Франкфурт (Frankfurt Motor Show), но досега проектът не бе получил зелена светлина за производство. Прототипът представлява двуместен автомобил със сериозен двигател (V10 610к.с.) и зашеметяваща визия, типична за моделите на Audi.

Компанията се готви да започне разработването на новия модел през есента, а очакваната дата на появата му на пазара е през лятото на 2007. Детайлна информация относно спецификациите на Audi R8 все още не е изтекла от производителя, но най-вероятно почитателите на марката, а и на спортните автомобили като цяло, няма да бъдат разочаровани.

прочитания: 5480

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info