SMF-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
Легендата Maybach се завърна след повече от 60 години
 
12 Апр, 2005
Легендата Maybach се завърна след повече от 60 годиниАвтомобилът на германската компания Mercedes е наследник на Maybach Zeppelin. Mercedes Maybach стъпва върху традициите на своя предшественик.

В продължение на две десетилетия (от 1921 г. до 1941 г.) Maybach е една от най-продаваните и престижни автомобилни марки в света. Нейната емблема (сребристо двойно “М”) се превръща в символ на успех и благосъстояние за всеки собственик на автомобил от първата половина на миналия век. Днес Maybach отново възражда своето легендарно име. Луксозният автомобил се завръща на сцената на световната индустрия след повече от 60 години.

През 20-те години на ХХ-ти век от производство излиза “Чудовището” Metalique Maybach. Този състезателен автомобил, притежател на вграден авиационен двигател, е запазен чак до наши дни. Произвежданият от началото на 30-те години спортен 8-литров Maybach D58, наречен Zeppelin, от своя страна налага нови стандарти в производството на автомобили. С дължината си от 5,5 м. и мощния си двигател, той се превръща в един от най-добрите германски автомобили за всички времена.

Автомобилът на германската компания Mercedes е наследник на Maybach Zeppelin.В една рекламна брошура от 1934 г. Zeppelin е описан като “автомобил с възможно най-високата елегантност и здравина, за който бихте дали и ризата от гърба си, само и само да го притежавате!” В началото на 40-те години Maybach Zeppelin е спрян от производство. Той се завръща чак в края на 90-те години със създаването на новия страховит и екзотичен прототип Mercedes Maybach.

Автомобилът на германската компания Mercedes е наследник на Maybach Zeppelin. Mercedes Maybach стъпва върху традициите на своя предшественик. Той е с колесна база 3,83 м. и дължина 6,16 м. Автомобилът осигурява неповторим комфорт. Той използва двигател, който може да бъде оприличен като истинско произведение на изкуството. Двигателят е с работен обем от 5,5 литра, притежава два турбокомпресора и развива 550 конски сили.

Очакванията са, че новият Maybach  ще се превърне в технологичен лидер в развитието на автомобилната индустрия. Той предлага на потребителите си единствено и само най-доброто. Според Mercedes автомобилът ще наложи нови стандарти в автомобилния клас.

прочитания: 5856

SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info