" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Ексклузивни модели на Maserati ще конкурират Bugatti Veyron
 
03 Юни, 2006
Ексклузивни модели на Maserati ще конкурират Bugatti VeyronДвигателят на Maserati е 12-цилиндров с обем шест литра, а мощноста му възлиза на 755 конски сили. За разлика от Bugatti, ексклузивният италиански автомобил не е предназначен за участие в състезания.

Компания Maserati пуска през есента на 2006 г. ограничена версия на своята суперкола MC12 Corsa, чиято цена възлиза на 1 млн евро без данъците, предаде Edmunds.com. Главен конкурент на Maserati на пазара е Bugatti Veyron. От серията MC12 Corsa ще бъдат продадени само 12 модела.

За разлика от Bugatti, ексклузивният италиански автомобил не е предназначен за участие в състезания. Този факт предизвиква интерес, тъй като всъщност в основата на Maserati MC12 Corsa лежи платформа, създадена от Ferrari Enzo, в която е използвана технологя, прилагана при болидите от Формула 1.

Двигателят на Maserati е 12-цилиндров с обем шест литра, а мощноста му възлиза на 755 конски сили. За да може колата ефективно да понижава скоростта при необходимост, тя разполага със съвременни спирачни механизми марка Brembo.

Ограничените модели на Maserati са издържани в цвят "Blue Victory", но по желание на клиента могат да бъдат променяни и в друг цвят.

прочитания: 6007

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info