" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
 [tally] 20%
Ерейзърхед
 [tally] 40%
Диво сърце
 [tally] 0%
Синьо кадифе
 [tally] 20%
Дюн
 [tally] 0%
Вътрешна империя
 [tally] 0%
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
 [tally] 0%
Изгубената магистрала
 [tally] 0%
Човекът слон
 [tally] 20%

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Автомобилът Ауди Q7 бляскаво стъпи на българска земя
 
16 Апр, 2006
Автомобилът Ауди Q7 бляскаво стъпи на българска земяГостите имаха възможност да се докоснат до двата модела, които вече се предлагат на българския пазар - 4.2 л. бензинов двигател и 3 л. TDI дизелов двигател с quattro® задвижване.

Даниел Боримиров, Албена Денкова и Максим Ставински, Евгения Калканджиева, космонавтът Александър Александров, Тодор Батков, Цеко Минев, Билян Балев, Н.Пр. Евгени Протасов - посланик на Русия в България бяха част от стилното представяне снощи на "великана на сетивата" Ауди Q7.

За първи път в България автомобил е представен единствено и само чрез характеристиките си. Залата беше разделена на четири зони, в които гостите се запознаха с четирите основни "черти" от същността на Ауди Q7 - спортен (Quattro®), градски (екстериор), луксозен (интериор) и свободен (оф-роуд). На големи екрани във всяка зона можеха да се видят кадри от историята на Quattro®, от тестовите карания, проведени по време на изпитателния период.

Навигатор по пътищата беше Орлин Горанов, който майсторски преведе гостите през различните терени.

За първи път в България автомобил е представен единствено и само чрез характеристиките сиПрисъстващите имаха възможността да се докоснат до двете модификации на модела, които вече се предлагат на българския пазар - 4.2 л. бензинов двигател и 3 л. TDI дизелов двигател с quattro® задвижване.

Даниел Боримиров, страстен почитател на марката, декларира отново своето пристрастие като един от първите притежатели на великана от Инголщат, заставяйки пред камерите веднага след официалната церемония.

Разкриването на автомобила беше озвучено от специално написаната за Ауди Q7 песен - "Streets Of Tomorrow", в изпълнение на Карла Валет, избрана от Ауди Германия за музикален посланик на премиерата на предводителя на третото поколение SUV модели.

За първи чрез езика на музиката е създадено произведение, което да пресъздаде образа и характера на автомобил.

Фразата "To Lead Not To Follow" много точно отразява авангардния и спортен имидж на Ауди и стремежа към превъзходство чрез технологии. 
 

прочитания: 6339

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info