Megadeth
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
Атрактивният модел Peugeot 608 ще се появи през 2008 година
 
08 Сеп, 2007
Атрактивният модел Peugeot 608 ще се появи през 2008 годинаВъншността на Peugeot 608 ще продължи тенденцията в последните модели на компанията - агресивно изглеждаща предница с издължени фарове и голяма решетка. Като цяло обликът на автомобила ще е по-спортен от този на 607.

Компанията Peugeot готви за производство своя нов флагман. Моделът ще замени седанът 607 и по традиция ще получи названието 608. Автомобилът ще бъде пoстроен на базата на платформата PF3, която е доказала качествата си чрез моделите Citroen C5/C6 и Peugeot 407. Модулната схема на платформата позволява на нейна основа да се създават модели от различни класове.

В сравнение с предшественика си, новият седан ще увеличи малко размера си. Междуосието ще нарасне със 100мм и ще достигне 2900мм. Тази промяна ще се отрази благоприятно на комфорта на пасажерите на задните места.

Външността на Peugeot 608 ще продължи тенденцията в последните модели на компанията - агресивно изглеждаща предница с издължени фарове и голяма решетка. Като цяло обликът на автомобила ще е по-спортен от този на 607.

Засега са известни два от двигателите, с които ще бъде оборудван новият модел - нов, шестцилиндров бензинов двигател с директно впръскване на горивото и турбокомпресор с мощност 300 к.с., и доказалият се вече дизелов агрегат 2.7 HDI, разработен съвместно с компанията Ford и използван в модели на Land Rover и Jaguar. 2.7 HDI в момента е 204 к.с., но се очаква до излизането на Peugeot 608 той да бъде модернизиран и да достигне 220 к.с.

В оборудването на машината ще бъдат включени система за нощно виждане и адаптивен круиз-контрол, който ще бъде способен да поддържа зададено разстояние до движещ се отпред автомобил. За разлика от топмоделите на Citroen, Peugeot 608 няма да бъде снабден с хидропневматично окачване.

прочитания: 7731

MegaDave

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info