" />
We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на режисьора Дейвид Линч?

Мълхоланд Драйв
Ерейзърхед
Диво сърце
Синьо кадифе
Дюн
Вътрешна империя
Туин Пийкс: Огън, следвай ме
Изгубената магистрала
Човекът слон

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Colibrikantora_new
Разработчиците на McLaren F1 ще строят негов наследник
 
24 Авг, 2006
Разработчиците на McLaren F1 ще строят негов наследникFreestream T1 ще бъде оборудван с 2,4-литров V8 двигател с мощност от 480 к.с. Теглото на автомобила ще бъде 465 кг. При ускорение и спиране, водачът и пасажерът на Freestream T1 ще изпитат натоварване до 3g.

Двама от инженерите, участвали в създаването на легендарния спортен суперкар McLaren F1, се готвят да пуснат в производство собствена разработка - уникален спортен автомобил, носещ името Freestream T1. Творението на Бен Скот-Гедес (Ben Scott-Geddes) и Греам Холстид (Graham Halstead) трябва да се появи на пазара до края на годината. Очаква се цената на екзотичното возило да надхвърли 220 хил. евро.

Freestream T1 ще представлява компактен, ултралек двуместен автомобилFreestream T1 ще представлява компактен, ултралек двуместен автомобил, построен по подобие на болидите от Формула 1. Купето му всъщност ще е карбонов монокок. Freestream T1 ще бъде оборудван с 2,4-литров V8 двигател с мощност от 480 к.с. Теглото на автомобила ще бъде 465 кг.

Разработчиците твърдят, че търсачите на силни усещания, закупили техния болид, ще се почустват точно като на състезание във Формула 1, тъй като при ускорение и спиране, водачът и пасажерът на Freestream T1 ще изпитат върху себе си натоварване до 3g.

Въпреки изключителните си динамични показатели и футуристичния си дизайн, автомобилът ще получи сертификат за използване по пътищата. Ентусиастите, които ще пожелаят да притежават това чудо на техниката, ще трябва да почакат известно време, тъй като годишно ще се произвеждат едва 25 Freestream T1.

прочитания: 5588

We Rock 2 AgroPlovdiv

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info