SMF-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
Разработчиците на McLaren F1 ще строят негов наследник
 
24 Авг, 2006
Разработчиците на McLaren F1 ще строят негов наследникFreestream T1 ще бъде оборудван с 2,4-литров V8 двигател с мощност от 480 к.с. Теглото на автомобила ще бъде 465 кг. При ускорение и спиране, водачът и пасажерът на Freestream T1 ще изпитат натоварване до 3g.

Двама от инженерите, участвали в създаването на легендарния спортен суперкар McLaren F1, се готвят да пуснат в производство собствена разработка - уникален спортен автомобил, носещ името Freestream T1. Творението на Бен Скот-Гедес (Ben Scott-Geddes) и Греам Холстид (Graham Halstead) трябва да се появи на пазара до края на годината. Очаква се цената на екзотичното возило да надхвърли 220 хил. евро.

Freestream T1 ще представлява компактен, ултралек двуместен автомобилFreestream T1 ще представлява компактен, ултралек двуместен автомобил, построен по подобие на болидите от Формула 1. Купето му всъщност ще е карбонов монокок. Freestream T1 ще бъде оборудван с 2,4-литров V8 двигател с мощност от 480 к.с. Теглото на автомобила ще бъде 465 кг.

Разработчиците твърдят, че търсачите на силни усещания, закупили техния болид, ще се почустват точно като на състезание във Формула 1, тъй като при ускорение и спиране, водачът и пасажерът на Freestream T1 ще изпитат върху себе си натоварване до 3g.

Въпреки изключителните си динамични показатели и футуристичния си дизайн, автомобилът ще получи сертификат за използване по пътищата. Ентусиастите, които ще пожелаят да притежават това чудо на техниката, ще трябва да почакат известно време, тъй като годишно ще се произвеждат едва 25 Freestream T1.

прочитания: 5913

Corey Taylor_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info