Glenn-Hughes-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
Кметът на Каварна избра "Santa Fe" за спасителни операции в общината
 
30 Дек, 2005
Кметът на Каварна избра "Santa Fe" за спасителни операции в общинатаЛуксозният автомобил ще посрещне рок легендата Глен Хюз и съпругата му. Те ще пристигнат на 30 декември за големия новогодишен рок концерт в Каварна, който ще отбележи края на 2005 г.

Кметът на Каварна Цонко Цонев избра високопроходимия модел на "Hyundai" - "Santa Fe" за действие в кризисни ситуации и обезпечаване на спасителни операции в общината. Ключовете от автомобила, който от днес е собственост на кметството, му бяха връчени от Савина Константинова, прокурист на "Индустриал комерс ЕООД", ексклузивен представител на корейската марка в България.

Машината разполага с мощен 2,4 бензинов двигател, 150 конски сили и в същото време предлага уникално нисък за своя клас разход на гориво от 9,8 литра на 100 км. Системата от четири задвижващи колела прави моделът "Santa Fe" изключително подходящ за движение по неравен терен.

"Ще използваме джипа, за да можем дори при зимни условия или наводнения да достигаме до най-изолираните региони. В общината има хора на хемодиализа и други сериозно болни, за които това може да се окаже животоспасяващо. Освен това ще можем да помагаме на хора, които са били блокирани на пътя", обясни Цонев. Той допълни, че закупуването на автомобила "Santa Fe" е част от цялостния процес на обновяване на автопарка за кризисни ситуации на общината, като тази година е бил осигурен и нов снегорин.

Кметът на Каварна Цонко Цонев избра високопроходимия модел на Hyundai - Santa FeОбщинарите предпочетоха корейския автомобил не само заради неговата икономичност, а заради високото качество и съвместимостта му с българските пътища. Сериозен аргумент е и уникалната за България гаранция от 5 години. "Лично аз съм убеден в преимуществата и здравината на автомобила, защото личната ми кола беше "Hyundai Елантра" ", обясни Цонев.

"Радваме се, че моделът "Santa Fe" може да се окаже полезен на много хора в община Каварна. Пожелаваме на новите собственици да имат по-малко кризисни ситуации, в които се налага да го използват, а положителните изживявания да са безброй", каза Савина Константинова. Тя допълни: "За нас е изключителна чест, че Мъжът на 2005 година ще кара "Hyundai". Не може да има по-успешна комбинация от тази".

"Първата мисия, в която ще бъде включен новият "Santa Fe", ще бъде изключително отговорна и ще донесе много радост", увери Цонко Цонев. С него ще бъдат посрещнати рок легендата Глен Хюз (бивш вокал на "Deep Purple") и съпругата му, които пристигат на летище "Варна" на 30 декември за големия новогодишен рок концерт в Каварна. "Голямата ми мечта е в автомобила догодина да се качат и членовете на мегарок бандата "Manowar" ", сподели кметът.


 

прочитания: 6304

Glenn-Hughes-Bilet_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info