Geoff_Tate_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
"Hyundai" представи новия "Santa Fe" с по-мощен двигател
 
21 Дек, 2005
"Hyundai" представи новия "Santa Fe" с по-мощен двигател"Santa Fe" е снабден освен с ABS система, която не позволява на колелата да блокират, така и с ESP програма за стабилизиране на автомобила, която осигурява допълнителна безопасност.

"Hyundai Motor Co" представи изцяло обновения си спортен високопроходим автомобил "Santa Fe". По-просторен, по-елегантен и с повече финес от своя предшественик, новият "Santa Fe" смело навлиза във високо конкурентния сегмент на този клас автомобили, като предлага трети ред седалки и множество подобрения за по-голям комфорт.

"Santa Fe" се предлага с нов 2.2 литров дизелов двигател с мощност 153 конски сили при въртящ момент от 4,000 оборота в минута (rpm). Моделът има 5-степенна скоростна кутия, която при заявка може да бъде автоматична. Горивото се доставя чрез второ поколение инжекционна система, управлявана от 32-битов микропроцесор (за разлика от микропроцесора на предишната "Santa Fe", който беше 16-битов). Новите компютърнорегулирани и водноохлаждани клапани на автомобила намаляват емисиите на вредни газове, като така покриват европейските екологични норми.

Новият "Santa Fe" има и две бензинови модификации. Класическият вариант е с 2.7 литров бензинов двигател с мощност 189 конски сили при въртящ момент от 6,000 оборота в минута. Специално за американския пазар е разработен и 3.3 литров двигател.

"Автомобилът "Santa Fe" e един от най-успешните модели на "Hyundai" на българския пазар. За първите десет месеца на 2005 г. ръстът на продажбите му е над 65% в сравнение със същия период на миналата година. Убедени сме, че с пристигането на новата модификация през първите месеци на 2006 г., интересът към автомобилът ще се засили още повече", прогнозира Савина Константинова, прокурист на "Индустриал Комерс", ексклузивен представител на "Hyunda" в България.

Множество подобрения за по-голям комфортНовият "Santa Fe" е снабден освен с ABS система, която не позволява на колелата да блокират, така и с ESP програма за стабилизиране на автомобила, която осигурява допълнителна безопасност.

Освен въздушни възглавници за пътуващите на предните седалки, автомобилът е снабден и с такива по протежение на цялата дължина на купето, което предпазва напълно дори пътниците на третия ред седалки.

Други нововъведения са подобрен бордови компютър с възможност за навигационна система, чистачки със сензор за дъжд, специална технология, предпазваща предното стъкло от замръзване. Новостите в интериора на "Santa Fe" включват още и възможност седалките на третия ред да се сгъват и прибират към пода, което разширява значително багажното пространство.

Разработката на новия "Santa Fe" е струвала USD 155 млн. и е отнела 26 месеца. Междуосието на автомобила е 2,700 мм, с 80 мм повече от това на предшественика му, което увеличава дължината и ширината на автомобила, като така новият "Santa Fe" предлага повече пространство в купето.

"Hyundai" очаква продажбите на новия "Santa Fe" да достигнат 60,000 през 2006 г. , а износът да бъде около 150,000 автомобила.

прочитания: 5838

Corey Taylor_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info