Faun_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Glenn-Hughes-Eventim-verticalGlenn-Hughes-Bilet-vertical
Обявиха новата "Sonata" на "Hyundai" на най-сигурен автомобил в САЩ
 
24 Окт, 2005
Обявиха новата "Sonata" на "Hyundai" на най-сигурен автомобил в САЩ"Sonata" 2005 предлага на своите бъдещи купувачи много високо качество на всички нива в автомобила. Специално внимание е отделено на управлението и удобството при возене.

Новата "Sonata" на "Hyundai" спечели първото издание на конкурса "Automotive Excellence Awards" на престижното американско издание "Popular Mechanics". Списанието е сред най-популярните в САЩ и има над 9 милиона читатели. За първото място корейският седан се пребори с над 100 кандидатури на лимузини, високопроходими и товарни автомобили. Всички те са били подложени на сериозни тестове, като продължителността на преходите в различни условия и терени са надхвърлили няколко хиляди мили.

"Sonata"-та напълно заслужава наградата за сигурност, защото предлага пълен комплект системи за активна и пасивна безопасност като стандартно оборудване за всеки модел", коментира Дон Чайкин, редактор в "Popular Mechanics". По негови думи появата на корейския автомобил ще доведе до истинска революция на пазара, защото високото ниво на сигурност вече няма да е привилегия само за собствениците на изключително луксозни модели.

Специално внимание е отделено на управлението и удобството при возенеОсновните фактори, които са довели до вземането на крайното решение на журито са били предпазните въздушни възглавници за водач и пътника до него, предните странични и задните параванни въздушни буфери, активните подглавници на предните седалки, електронната стабилизираща програма, антиблокиращата спирачна система, работеща в комбинация със система за разпределение на спирачното усилие, трите триточкови предпазни колани на задния ред седалки и ISOFIX системата за прикрепяне на детска седал.

"Радваме се, че новата "Sonata" получава силно положителни отзиви, както от нашите клиенти, така и от експертите и представителите на медиите", заяви вицепрезидентът на американското подразделение на "Hyundai Motor" - Джон Крафчик.

"Sonata" е и най-продаваният модел на "Hyundai" в САЩ. От представянето си на корейския пазар през 1985 г. моделът "Sonata" стана флагман на корейския автомобилен производител и зае изключително важно място в моделната гама на марката. По традиция това е моделът, който се свързва с въвеждането на нови технологии и дизайн в цялата гама от произвеждани автомобили. Новата "Sonata" 2005 продължи тази традиция, като предложи на своите потенциални купувачи изключително високо качество на всички нива в автомобила. Специално внимание е отделено на управлението и удобството при возене, а пространството в купето е увеличено. Каросерията е наистина нетипична за корейски автомобил. С предаването на изцяло нов европейски облик на автомобила, стилистите на "Hyundai" създадоха изчистен и изтънчен модел със съвременно излъчване.

прочитания: 6105

Bruce-Dickinson_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info