Glenn-Hughes-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
История
Здраве
Спорт
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
Зуека позира с избрания от самия него модел на "Hyundai" - "Matrix"
 
22 Авг, 2005
Зуека позира с избрания от самия него модел на "Hyundai" - "Matrix"Актьорът Васил Василев - Зуека избра да кара Hyundai Matrix и направи фотосесия. Matrix е избраният автомобил за голямата награда в томбола за гласувалите за български парламент на 25 юни.

Актьорът Васил Василев - Зуека направи фотосесия за "Hyundai" с модела "Matrix", който самият той си купи неотдавна. В началото на лятото Зуека стана лицe на корейските автомобили за България, след като сключи договор с екскслузивния дистрибутор на марката "Индустриал комерс" ЕООД.

"Matrix" е и автомобилът, който бе избран за голямата награда в изборната томбола за гласувалите за нов български парламент на 25 юни. Той бе спечелен от 31-годишната Марина Марчева от Велики Преслав, която получи ключовете тази седмица. През последните месеци интересът към модела е нараснал значително. Броят на посетителите в шоурума на "Hyundai" в София, интересуващи се от "Matrix"-а, се е удвоил в сравнение с миналата година, отчитат от "Индустриал Комерс".

Билбордовете на Зуека и "Matrix" вече могат да бъдат забелязани по улиците на София. За снимките актьорът избра тоалет в емблематичната за него жълта гама. Моделът "Matrix" пък е с резедаво-зелен цвят, за разлика от личния автомобил на актьора, който е бял.

Matrix e един от най-продаваните модели на Hyundai в ЕвропаВодещият на "Господари на ефира" избра да кара "Hyundai Matrix" с бензинов двигател 1.8 с мощност 123 км/ч. "Това безспорно е семеен автомобил, какъвто търсехме с Нина - нито много голям, нито много малък. Предпочетохме да е автоматик, защото караме предимно в града", обяснява избора си Зуека.

"Вярваме, че с положителното си и неповторимо присъствие Зуека ще предаде много успешно посланието на "Hyundai", че всеки може да избира сам пътя си. Това е и мотото на "Hyundai Motor Company" - "Drive your way". Нашите клиенти, също като Зуека, запазват усмивката си за дълго, защото ние им предлагаме автомобили, подходящи за родните пътища, заедно с уникалните за България гаранционни условия - 5 години или 150 000 км. пробег", коментира Савина Константинова, прокурист на "Индустриал комерс".

"Matrix" e един от най-продаваните модели на "Hyundai" в Европа. Направен е по успешната матрица - прогресивни азиатски технологии и европейски дизайн. Приятната и запомняща се линия се дължи на всепризнатото от лидерите в индустрията италианско студио "Pininfarina".

прочитания: 5890

SMF-Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info